Barion Pixel
Utazz a kutyáddal mobil
Utazz a kutyáddal

Utazás kutyával -Barangoló ajánlatok

Egy utazás megtervezésnél sokan azzal számolnak, hogy kedvenceiket is magukkal viszik a hosszabb vagy rövidebb utakra. Ennek semmi akadálya, a hosszú évek során a kutyák kiválóan alkalmazkodtak az emberek életmódjához. Nem jelent számukra nagy fejtörést egy kis környezetváltozás, ameddig a gazdájuk a közelben van ők boldogan követnek bárhová. Az alábbiakban pedig néhány praktikus holmit ajánlunk, amelyekkel kényelmesebbé tehetjük a közös kalandokat.

IDEÁLIS Kiránduláskor

A plédnek vagy a mancsmosónak nagy hasznát veheted egy-egy kirándulás során, hiszen, akkor könnyen koszolódik a kedvenced. A mancsmosó segítségével könnyen megtisztíthatód a kilómétereket futott praclikat. A pléd pedig egy piknikezéskor jön jól, hogy hű barátod megpihenhessen rajta az árnyékban.

Autós KIEGÉSZÍTŐK

Autóban való állat szállításának a feltétele, hogy az élőlény megfelelő módon rögzítve legyen az utastérben.  Erre a célra vannak kifejlesztve autóbiztonsági öv csatlakozóba kapcsolható karabineres rögzítő övcsatok, amelyeket kisállatunk hámjára tudunk felcsatolni, ezzel is megóvva őt egy hirtelen fékezésnél történő ütődéstől. Fontos figyelembe venni, hogy ne a nyakörvére legyen kapcsolva a rögzítő heveder, hiszen egy nagyobb rántásnál végzetes következménye is lehet. Ajánlott ülésvédő huzatot tenni az állat alá, vagy karabinerrel ellátott kutyaülést elhelyezni az autóülésen, ezzel is megvédve a kárpitot a szennyeződésektől és a  sérülésektől. 

ItatóPALACKOK

A Riola okos itatópalackot minden gazdinak ajánljuk. A 2 az 1-ben kulaccsal bármikor víztakarékosan megitathatjuk a kutyust, és finom falatokat is vihetünk magunkkal. A vizet, amit nem fogyasztott el, egyszerűen visszacsorgathatjuk későbbre.

Scroll to Top
VÁRJ MÉG! EZ A TIÉD!

10%
KEDVEZMÉNY

Mielőtt elmennél tőlünk, lepd meg a kedvencedet egy kis ajándékkal. Fogadj el egy kedvezményes kupont, amelyet egyszer tudsz beváltani oldalunkon, az akciós termékeken kívül bármire.

A kuponkód:

hellopetpark