Sampon

Mivel vállalkozásunk kutya és macska kozmetikát működtet, ezért kínálatunkban többféle sampon is megtalálható.

Fontosnak tartjuk, hogy ezek a szerek megfelelő minőséget képviseljenek, amelyeket kifejezetten kutyák és macskák számára fejlesztettek ki, hogy véletlenül se irritálják a bőrüket. Kizárólag a kozmetikánkban is használt termékeket kínáljuk Önöknek, amelyek már számos alkalommal bizonyítottak.

Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy a 2 márkánk is MAGYAR gyártású termék, amellyel kutyakozmetikánk és így már a webáruházunk is támogatja a hazai termékeket és gyártókat.

3 féle márka közül válogathatnak. Tekintsük át ezeket:

Waff:

A Waff termékei természetes tápláló samponok, melyek natúr összetevőkből készülnek és kifejezetten a kutyák érzékeny bőrére lettek kifejlesztve.

#VEGYÉLHAZAIT #MAGYARTERMÉK

Az összes Waff termék megtekintéséhez kattintson ide.

Sh-ampon:

Az Sh-amponokat gyártó magyar Selbruha cég tevékenysége az állategészségügyi és ápolási szerek forgalmazásán kívül kiterjed a kutatás-fejlesztés területére is, ezért garantáltan magas minőséget képvisel a samponok piacán, melyeket teljesen biztonsággal használhatnak kutyájukon.

#VEGYÉLHAZAIT #MAGYARTERMÉK

Az összes Selbruha termék megtekintéséhez kattintson ide.

MyLove:

A MyLove egy olasz gyártású, elismert, kozmetikumokkal foglalkozó cég terméke. Többféle sampon is megtalálható a kínálatukban, amelyek összetevőit gondosan kiválogatva alkották meg minőségi és Olaszországban rendkívül keresett kozmetikumaikat.

Az összes MyLove termék megtekintéséhez kattintson ide.

1–9 termék, összesen 31 db