Barion Pixel

Kutyasampon

Mivel vállalkozásunk kutya és macska kozmetikát működtetett, ezért kínálatunkban többféle sampon is megtalálható.

A fürdetés legtöbbször sem számunkra, sem a kedvenceink számára nem a legélvezetesebb dolog, de néha muszáj.

Ezért is fontosnak tartjuk, hogy ezek a szerek megfelelő minőséget képviseljenek, amelyeket kifejezetten kutyák és macskák számára fejlesztettek ki, hogy véletlenül se irritálják a bőrüket. Kizárólag a kozmetikánkban is használt termékeket kínáljuk nektek, amelyek már számos alkalommal bizonyítottak.

Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy a 2 márkánk is MAGYAR gyártású termék, amellyel kutyakozmetikánk és így már a webáruházunk is támogatja a hazai termékeket és gyártókat.

3 féle márka közül válogathattok. Tekintsük át ezeket:

Woof natúr kutyasampon:

A Woof termékei természetes tápláló samponok, melyek natúr összetevőkből készülnek és kifejezetten a kutyák érzékeny bőrére lettek kifejlesztve. Teljesen vegyszer és tartósítószermentes, vegán formula, amely nem tartalmaz kőolaj származákokat, mint például a parabén vagy a szulfátok. 6 féle szőr és bőrítpusra kapható, amelyek egytől-egyig teljesen bőrbarátok, és puhává, selymessé, valamint lággyá teszik a szőrt.

#VEGYÉLHAZAIT #MAGYARTERMÉK

Sh-ampon:

Az Sh-amponokat gyártó magyar Selbruha cég tevékenysége az állategészségügyi és ápolási szerek forgalmazásán kívül kiterjed a kutatás-fejlesztés területére is, ezért garantáltan magas minőséget képvisel a samponok piacán, melyeket teljesen biztonsággal használhatnak kutyájukon.

#VEGYÉLHAZAIT #MAGYARTERMÉK

MyLove olasz sampon:

A MyLove egy olasz gyártású, elismert, kozmetikumokkal foglalkozó cég terméke. Többféle sampon is megtalálható a kínálatukban, amelyek összetevőit gondosan kiválogatva alkották meg minőségi és Olaszországban rendkívül keresett kozmetikumaikat. Már bio cikkek is elérhetőek kínálatunkban, amelyek mind megkapták a BIO COSMOS tanúsítványt.

Blogunkban számos hasznos cikket találhatnak a gazdik, amelyek a mindennapi kutyaápolás legfontosabb aspektusait járják körül. Ezek a cikkek nem csak a kutyafürdetési technikákat és tippeket mutatják be, hanem a kutyaápolás alapjait is, így segítve a gazdákat a legmegfelelőbb termékek kiválasztásában.

Ezen kívül, a szőrápolás fontosságára is szeretnénk felhívni a figyelmet. A kutyabalzsamok használata elengedhetetlen a szőrzet ápolásában, hiszen ezek segítenek a szőr hidratálásában, táplálásában és könnyebbé teszik a fésülést. Webáruházunkban széles választékban kínálunk különböző balzsamokat, amelyek mindegyike speciálisan a kutyák szőrzetének igényeihez igazítva készül.

Választékunkkal és szakértelmünkkel igyekszünk hozzájárulni ahhoz, hogy kedvenceink mindig a lehető legjobb kezekben érezhessék magukat. Bízunk benne, hogy webáruházunk kínálata minden kedves vásárló és kedvencük számára kielégítő lesz.

1–9 termék, összesen 15 db

Aktuális akcióink...

Scroll to Top
VÁRJ MÉG! EZ A TIÉD!

10%
KEDVEZMÉNY

Mielőtt elmennél tőlünk, lepd meg a kedvencedet egy kis ajándékkal. Fogadj el egy kedvezményes kupont, amelyet egyszer tudsz beváltani oldalunkon, az akciós termékeken kívül bármire.

A kuponkód:

hellopetpark