Barion Pixel

Kutyakozmetikai eszközök

Mivel vállalkozásunkban kutyakozmetika is működik, ezért kínálatunkban többféle kutyakozmetikai eszközök is megtalálhatóak.

Kutyánk otthoni gondozásához fontos a megfelelő eszközök kiválasztása. Célunk, hogy ebben segítséget nyújtsunk, hogy a napi használatra tökéletes felszereléseket válasszák ki a vásárlóink.

Milyen kutyakozmetikai eszközök vannak a kínálatunkban?

Webáruházunkban különböző méretű és formájú kefék és fésűk találhatóak, mindenféle kutyatípusnak. Így akár napi szinten gondoskodhatsz kedvenced szépségéről. A kozmetikai eszköz nem csak a kozmetikusnak való, hanem azoknak a gazdiknak is, akik törődnek kutyusuk testével és lelkével.

Kiemelt termékünk a Zooro kefe, amely mini és nagyobb méretben is elérhető. A Zooro szőreltávolító kefe kutyáknak, macskáknak, lovaknak, és nyusziknak is tökéletes, mely az elhalt szőrszálakat még soha nem látott hatékonysággal távolítja el.

A Zooro már hosszúszőrű kutyáknak is elérhető, amit természetesen nálunk is megtalálsz.

Amennyiben tanácstalan vagy, hogy milyen eszközt vásárolj és használj, akkor írjon bátran email-címünkre, hiszen több mint 8 év kozmetikai tapasztalattal rendelkezünk. A megfelelő ápolás része természetesen egy minőségi kutyasampon is.

1–9 termék, összesen 11 db

Aktuális akcióink...

Scroll to Top
VÁRJ MÉG! EZ A TIÉD!

10%
KEDVEZMÉNY

Mielőtt elmennél tőlünk, lepd meg a kedvencedet egy kis ajándékkal. Fogadj el egy kedvezményes kupont, amelyet egyszer tudsz beváltani oldalunkon, az akciós termékeken kívül bármire.

A kuponkód:

hellopetpark