Barion Pixel

Kutyakendő

A divatos, egyedi gyártású, minőségi Riola Design termékeink között található darabokkal a kutyusod nem csak a környék sztárja, hanem minden sétán a figyelem középpontjába kerül. Ezek a kiegészítők nem csupán stílust, de kényelmet is biztosítanak kedvenced számára.

A prémium textilanyagok gondos kiválasztása mellett szívvel-lélekkel tervezünk és készítünk el minden darabot, hogy biztosíthassuk a tartósságot és az elegáns megjelenést. Színek, minták és méretek széles tárházával rendelkezünk, így biztos lehetsz benne, hogy nálunk megtalálod a tökéletes darabot.

A kutyakendő elérhető típusai:

Az elérhető variációk között megtalálod a patenttal ellátott verziót, amely a praktikum mellett a divatos megjelenést is garantálja. Pillanatok alatt felvehető, így akár séták előtt is gyorsan feldobhatod kedvenced öltözetét.

A nyakörvre húzható modellek esetében különös figyelmet fordítottunk a méretválasztékra. Ezt 2 méretben vartuk meg, hogy minél több nyakörvre használható legyen.  Kiegészítve a Riola kutyanyakörvvel, egy stílusos és összhangban lévő megjelenést kölcsönözhetsz kedvencednek.

A megkötős típus pedig a hagyományos stílust kedvelőknek ideális. Könnyű kezelhetőségével és többféle méretével minden kutya számára kényelmes viseletet biztosít.

Ne felejtsd, a minőség és az egyediség mellett a kényelem is elsődleges szempont nálunk. Mindegyik darabot úgy alakítottuk ki, hogy kedvenced számára kényelmes legyen viselni, miközben te büszkén sétáltathatod divatos kis barátodat. Tekintsd meg a termékeinket, és válogass a soksok lehetőség közül, hogy kedvenced igazi divatikonná válhasson!

1–9 termék, összesen 10 db

Aktuális akcióink...

Scroll to Top
VÁRJ MÉG! EZ A TIÉD!

10%
KEDVEZMÉNY

Mielőtt elmennél tőlünk, lepd meg a kedvencedet egy kis ajándékkal. Fogadj el egy kedvezményes kupont, amelyet egyszer tudsz beváltani oldalunkon, az akciós termékeken kívül bármire.

A kuponkód:

hellopetpark