Barion Pixel

Kutyafekhely

Nagyon fontos a megfelelő kutyafekhely biztosítása a kedvencünknek, mivel itt tud nyugovóra térni, pihenni és ellazulni. Nekik is szükségük van egy kedvenc helyre, úgy mint az nekünk az embereknek. Egy helyre  ahova el tudnak vonulni, ahol a kényelmet és a biztonságot érzik. Tudják, hogy az az ő kis kuckójuk, ahol el tudják dugni a kedvenc játékaikat, ahova be tudnak gömbölyödni, ha egy kis nyugalomra vágynak.

Extra puha kutyafekhely, a kisállatok álma:

Többféle kutyaágy létezik, nálunk a kerek és extra puha kutyaágyakat fedezheted fel, amelyeket több méretben is színben is találsz meg.

Az utóbbi évek egyik legnagyobb slágere ez a fajta fekhely, ugyanis szőrének, a vastag peremének és a puhaságának köszönhetően nyugtató hatással van a kisállatokra. A gazdik is imádják, mivel látni kedvenceinken, hogy meglehetősen szeretik, de a színeinek és a formájának hála, a lakásban is igencsak jól mutat. A fekhelyek alja pedig csúszásgátlóval van ellátva, hogy ne mozogjon el mindenfelé.

A saját kutyád vagy cicád mellett ajándéknak is kiváló választás. Garantáltan sok-sok gazdi örülne neki.

A fekhely mellett a kutyajáték okozza a legnagyobb örömet kedvencednek.

Mind a(z) 9 találat megjelenítve

Aktuális akcióink...

Scroll to Top
VÁRJ MÉG! EZ A TIÉD!

10%
KEDVEZMÉNY

Mielőtt elmennél tőlünk, lepd meg a kedvencedet egy kis ajándékkal. Fogadj el egy kedvezményes kupont, amelyet egyszer tudsz beváltani oldalunkon, az akciós termékeken kívül bármire.

A kuponkód:

hellopetpark