Kutya jutalomfalat

A kutya jutalomfalat a legjobb eszköz a tanításhoz és a pozitív megerősítéshez és a szeretetünk kifejezésére. Kiválóan lehet vele ösztönözni kedvencünket, ha fejlesztenéd a tudását, vagy akárcsak megjutalmaznád, egy hosszú fárasztó nap után egy kis finomsággal.

Vigyázzunk, hogy az előírt napi mennyiségnél többet soha ne adjunk kutyusunknak, mert a jutalomfalat nem helyettesíti a teljesértékű táplálékot. Figyeljünk arra, hogy nem etetni szeretnénk az állatot, hanem csak jutalmazni, ezért ezt a bevitt kalóriamennyiséget is számoljuk bele a kedvencünk napi adagjába. A megszokott étkezési mennyiség és a sok falatka könnyen hízáshoz vezethet.

Kutya jutalomfalat kínálatunk:

Igyekeztünk olyan harapnivalókat összeválogatni oldalunkra, amelyek minőségi, magas hústartalmú és íncsiklandozó falatok, nassolnivágyó kutyusok számára.

Sportolás, futkározás és szabadtéri játékok alkalmával érdemesebb a félnedves Carnilove falatokat választani, mert ezekben az esetekben könnyen kiszárad a kutyusunk.

Tekintsd meg a teljesen természetes alapanyagokból készült carnilove jutalomfalatokat, ami ropogós vagy félnedves formában is elérhető vagy válaszd a Holisnacks szárított állati finomságait és gyógynövényes jutalomfalatait. Természetesen a kölyökkutyákra is gondoltunk így a legtöbb falatkát ők is nyugodt szívvel fogyaszthatják.

A nasi mellé a tökéletes kiegészítő a kutyajáték, mint például a  jutalomfalat labda, amelybe belerakhatunk apróbb darabkákat, és a kutyusnak ki kell játszania belőle.

1–9 termék, összesen 47 db

Aktuális akcióink...