Kutya jutalomfalat

A kutya jutalomfalat a legjobb eszköz a tanításhoz és a pozitív megerősítéshez és a szeretetünk kifejezésére. Kiválóan lehet vele ösztönözni kedvencünket, ha fejlesztenéd a tudását, vagy akárcsak megjutalmaznád, egy hosszú fárasztó nap után egy kis finomsággal.

Vigyázzunk, hogy az előírt napi mennyiségnél többet soha ne adjunk kutyusunknak, mert a jutalomfalat nem helyettesíti a teljesértékű táplálékot. Figyeljünk arra, hogy nem etetni szeretnénk az állatot, hanem csak jutalmazni, ezért ezt a bevitt kalóriamennyiséget is számoljuk bele a kedvencünk napi adagjába. A megszokott étkezési mennyiség és a sok falatka könnyen hízáshoz vezethet.

Kutya jutalomfalat kínálatunk:

Igyekeztünk olyan harapnivalókat összeválogatni oldalunkra, amelyek minőségi, magas hústartalmú és íncsiklandozó falatok, nassolnivágyó kutyusok számára.

Sportolás, futkározás és szabadtéri játékok alkalmával érdemesebb a félnedves Carnilove falatokat választani, mert ezekben az esetekben könnyen kiszárad a kutyusunk.

Tekintsd meg a teljesen természetes alapanyagokból készült carnilove jutalomfalatokat, ami ropogós vagy félnedves formában is elérhető vagy válaszd a Holisnacks szárított állati finomságait és gyógynövényes jutalomfalatait. Természetesen a kölyökkutyákra is gondoltunk így a legtöbb falatkát ők is nyugodt szívvel fogyaszthatják.

A nasi mellé a tökéletes kiegészítő a kutyajáték, mint például a  jutalomfalat labda, amelybe belerakhatunk apróbb darabkákat, és a kutyusnak ki kell játszania belőle.

1–9 termék, összesen 31 db

Carnilove száraz kutyatáp lazac és pulyka
Szuper akció!

2990 ft

Ezt láttad már? 
Carnilove száraztáp kutyáknak Lazac és pulykahússal 1,5 kg