Játék

A kutyajáték és a macskajáték a legjobb eszköz a kiskedvencünkkel való kötelék kialakítására. Mind a kisállat, mind az ember számára nagyon fontos a közös játék, hogy a barátság, a bizalom és a szeretet megerősödjön. Ezért a napi rutinunkba érdemes beiktatni kisebb-nagyobb időt a közös szórakozásra.

Azoknál a kutyáknál, akik sokat játszanak a gazdival, de akár egyedül is, sokkal kevésbé alakulnak ki viselkedésbeli problémák.

Emiatt rengeteg féle kutyajáték létezik. Vannak, amik a szórakozást képviselik, vannak tanító jellegűek, és vannak, amik a hatékony edzést segítik elő mind a két fél számára. Fontos a jó minőségű játék, hiszen ez nem megy tönkre olyan hamar, nem szakad el, nem reped szét és ezért a kutyánk tovább fogja élvezni. A minőségi anyag mellett szól az is, hogy nem fog semmilyen sérülést okozni a kisállatban.

Webáruházunkban többféle kötéljátékot megtalálnak termékek mellett főleg a prémium minőségű KONG játékokat áruljuk. A KONG jelenleg a világ legelismertebb és legjobb minőségű kutyajátékait gyártja.

1–9 termék, összesen 26 db