Barion Pixel

Hűsítő termékek

A nyári melegben a kutyák is megizzadnak, és ugyanúgy megfázhatnak, mint az emberek, de a hűsítő termékek segítenek a kutyáknak abban, hogy megőrizzék a testhőmérsékletüket, és elkerüljék a hőgutát. Ezért is nagyon fontos, hogy a kutyák számára is biztosítsunk megfelelő hűsítő lehetőségeket.

A hűsítő termékek különböző formákban és méretekben kaphatók, így biztosan megtalálod a kutyád számára megfelelőt.

Hűsítő termék kínálatunk:

  • Hűsítő matracok: A hűsítő matracok tökéletesek arra, hogy a kutyád hűs maradjon a kertben vagy a teraszon. A matracok hűvös gélréteggel vannak bevonva, amely a kutya testhőjének hatására aktiválódik.
  • Hűtőkendők: A hűtőkendők szintén remek megoldást nyújtanak a kutyák hűsítésére. A kendőket egyszerűen be kell nedvesíteni, és a kutya nyakára vagy hátára kell kötni. A kendő hűvös anyaga segít a kutyának abban, hogy lehűljön.
  • Trixie hűsítő párnák: A Trixie hűsítő párnák speciális, hűvös gélréteggel vannak ellátva, amely akár 8 órán keresztül is hűvös marad. A párnák tökéletesek arra, hogy a kutyád hűs maradjon a házban vagy az autóban.
  • Hűsítő csont kutyajáték: A hűsítő csont kutyajáték egy szórakoztató és hűsítő megoldás a kutyák számára. A csont hűvös anyaga segít a kutyának abban, hogy lehűljön, miközben játszik vele.

Válaszd ki a kutyád számára megfelelő hűsítő terméket, és segíts neki abban, hogy jól érezze magát a nyári melegben is!

Mind a(z) 4 találat megjelenítve

Aktuális akcióink...

Scroll to Top
VÁRJ MÉG! EZ A TIÉD!

10%
KEDVEZMÉNY

Mielőtt elmennél tőlünk, lepd meg a kedvencedet egy kis ajándékkal. Fogadj el egy kedvezményes kupont, amelyet egyszer tudsz beváltani oldalunkon, az akciós termékeken kívül bármire.

A kuponkód:

hellopetpark