PetPack - Ajándékcsomagok

Úgy gondoltuk, hogy a gazdiknak sokszor nem csak 1 darab termékre van szükségük, hanem olykor többre is együttesen. Ezért gondos válogatással megalkottuk a PetPack ajándékcsomagokat.  Minden egyes terméket magunk választottuk ki, gondolva arra, hogy mire lehet szüksége egy gazdinak és a kutyusának, vagy mik azok, amelyeket szívesen ajándékba adnának egy-egy szerettüknek.

A kozmetikai csomagokat, több éves kozmetikai tapasztalat alapján állítottuk össze. Ezek között megtalálhatóak a rendszeres gondozáshoz szükséges termékek éppúgy, mint a meglepetésnek szánt játékok, felszerelések és egyéb kiegészítők, amelyek egy átlagos kutyatartáshoz szükségesek.

További ajándékcsomagok is elérhetőek áruházunkban többféle méretben, amelyek kutyafelszereléseket és jutalomfalatokat tartalmaznak. Ezekben a saját MAGYAR gyártású RIOLA nyakörvek és pórázok is megtalálhatóak, amelyek 100%-ban valódi bőrből készülnek.

Végezetül többféle egyéb ajándékcsomagot is fellelhetnek oldalunkon, például örökmozgó vagy sokat szunyókáló kutyusoknak is.

A csomagjainkat igyekszünk az igényekhez mérten változtatni, vagy újakat létrehozni, hogy mindenki megtalálja köztük a kedvencét.

1–9 termék, összesen 10 db