Barion Pixel

Kutya divat és felszerelés

Keresés
Close this search box.

PetPack - Ajándékcsomagok

Úgy gondoltuk, hogy a gazdiknak sokszor nem csak 1 darab termékre van szükségük, hanem olykor többre is együttesen. Ezért gondos válogatással megalkottuk a PetPack ajándékcsomagokat.  Minden egyes terméket magunk választottuk ki, gondolva arra, hogy mire lehet szüksége egy gazdinak és a kutyusának, vagy mik azok, amelyeket szívesen ajándékba adnának egy-egy szerettüknek.

A kínálatunkban megtalálhatóak kozmetikai csomagok, amelyeket több éves kozmetikai tapasztalat alapján állítottuk össze. Vannak természetes eledelekből és jutalomfalatokból álló pakkok is, cicáknak vagy kutyáknak egyaránt.

Tekintsétek meg kínáltunkat, hiszen minden egyes csomagajánlatunkat, az eredeti árakhoz képest, kedvezményesen vásárolhattok meg, ezzel is spórolva a végösszegen.

A csomagjainkat igyekszünk az igényekhez mérten változtatni, vagy újakat létrehozni, hogy mindenki megtalálja köztük a kedvencét.

Mind a(z) 6 találat megjelenítve

Aktuális akcióink...

Scroll to Top
VÁRJ MÉG! EZ A TIÉD!

10%
KEDVEZMÉNY

Mielőtt elmennél tőlünk, lepd meg a kedvencedet egy kis ajándékkal. Fogadj el egy kedvezményes kupont, amelyet egyszer tudsz beváltani oldalunkon, az akciós termékeken kívül bármire.

A kuponkód:

hellopetpark