Barion Pixel

MyLove

A MyLove termékcsalád egyenesen Olaszországból érkezett, hogy a Magyar gazdik is megismerhessék ezeket a kutyakozmetikumokat. Széles palettájának köszönhetően mindenki megtalálja a kedvencének megfelelő ápoló szereket. Termékeink között felfedezhetőek a Myove Bionature samponok,  melyek természetes növényi összetevőinek köszönhetően táplálják a szőrzetet és segítik rendben tartani a bőr naturális PH értékét.

A MyLove Prestige és a MyLove Prestige Exclusive samponjaink 500ml-es és 250-ml-es kiszerelésben kaphatóak. Különböző szőrtípusoknak, és különleges ápolást igénylő szőrzettel rendelkező kutyáknak és némely termékünket cicáknak is ajánljuk. Széles választékunk a teljesség igénye nélkül nyújt segítséget a gondos ápoláshoz.

MyLove kínálatunkra a kutyaparfüm felhozatalunk teszi fel a koronát. Különböző édes, fűszeres, kifejezettem kellemes humán parfümre hasonlító illatok közül válogathat.

1–9 termék, összesen 15 db

Scroll to Top
VÁRJ MÉG! EZ A TIÉD!

10%
KEDVEZMÉNY

Mielőtt elmennél tőlünk, lepd meg a kedvencedet egy kis ajándékkal. Fogadj el egy kedvezményes kupont, amelyet egyszer tudsz beváltani oldalunkon, az akciós termékeken kívül bármire.

A kuponkód:

hellopetpark