Barion Pixel

Kong kutyajáték

A KONG kutyajáték a világon szinte mindenhol ismert, köszönhetően a minőségének és a strapabíróságának.

Nagyon sok gazdi eléggé hamar szembesül azzal, hogy a kutyája képes szétrágni eléggé sokmindent. Elkezdjük venni neki a különböző játékokat, de egy erősen rágcsáló kutya, ezeket könnyedén szétszedi. A KONG játékokat abból a célból készítették el, hogy hosszú ideig szórakozhasson a kedvencünk a kiválasztott játékkal.

A legtöbb termék, mint a Kong classic vagy a flyer egy kaucsuk alapanyagból készül, amely egy rugalmas anyag, és a vulkanizálási eljárás során képződik gumivá.

Anyagának nyúlóssága és rugalmassága miatt, sokkal nehezebben törik vagy szakad el, mint más keményebb gumiból készült játékok a piacon, ami akár a pár harapástól is tönkremehet, főleg egy nagyobb kutyánál.

Miért hasznos a KONG classic harang?

A KONG classic játékokkal vált igazán híressé a márka. A játék belsejébe nedves tápot, finom jutalomfalatot, vagy akár az otthon megtalálható finfomságokat is beletölthetjük, amivel hosszú időre lefoglalhatjuk a kedvencünket. A kutya próbálja kiszedni, kinyalogatni belőle az eledelt folyamatosan, ami nem egyszerű mutatvány.

Emellett a KONG classic erősíti és segít kielégíteni a kutyák ösztönös rágási igényeit. Nem bántja és sérti fel a száját vagy a szájpadlását.

Kiknek ajánljuk a KONG flyert?

A frizbit azoknak a kutyáknak ajánljuk, akik szeretnek a szabadban mozogni és sportolni. Szintén rugalmas és strapabíró kaucsuk gumiból készült, így az elkapása során esélytelen a sérülés, mint a műanyag frizbik esetén.

A formája miatt kézreálló, és kiválóan alkalmas hosszú és precíz dobásokra. A sportokat és a futást szerető kutyáknak kifejezetten ajánlott, mint a border collie, és hozzá hasonló kutyusok.

Miért a KONG kutyajáték a legjobb választás?

  • A kölyökkutyáktól kezdve a legidősebb kutyák is biztonsággal használhatják.
  • Állatorvosok és kutyakiképzők is ajánlják a gazdiknak szerte a világban.
  • Kaucsukgumiból készülő strapabíró termékek, hogy sokáig élvezhesse a játékot a kedvenced.
  • Unaloműzésére és aktív sportolásra is kiváló termékek.

Mind a(z) 3 találat megjelenítve

Scroll to Top
VÁRJ MÉG! EZ A TIÉD!

10%
KEDVEZMÉNY

Mielőtt elmennél tőlünk, lepd meg a kedvencedet egy kis ajándékkal. Fogadj el egy kedvezményes kupont, amelyet egyszer tudsz beváltani oldalunkon, az akciós termékeken kívül bármire.

A kuponkód:

hellopetpark