Barion Pixel

Foresto nyakörv

A Foresto nyakörv kullancs és bolha ellen ad védelmet, akár 8 hónapon át. Kutyák és macskák számára egyaránt remek választás. Repellenes hatással rendelkezik, azaz nem a vérszívást követően fejti ki hatását az élősködőre, hanem azonnali védelmet biztosít, amint az érintkezik kedvencünkkel. Ennek köszönhetően elkerülhetőek a betegségek melyeket a vérszívást követően a kórokozók terjesztenének.

Miért jó választás a Foresto nyakörv?

Nem terheli le a kisállat szervezetét nagy dózisokkal, inkább kisebb mennyiségben, fokozatosan adagolja a hatóanyagokat. Így nyújt folyamatos biztonságot a nem kívánatos látogatókkal szemben. Ez a folyamat akár 8 hónapig is eltarthat. Amennyiben már azt látod, hogy a fehér porózus védő bevonat lekopott a nyakörvről, illetve nehezen leszedhető, megkeményedett érdemes lecserélni.

Sok gazdi úgy gondolja, hogy elég tavasszal és nyáron védekezni a parazitákkal szemben, csakhogy hazánkban az ősz és a tél annyira enyhe lett, hogy áttelelnek ezek az élősködök, így egész évben veszélyt jelentenek házikedvenceinkre. Ez azt jelenti, hogy érdemes az év teljes egészében használni a Forestot.

Vízállóságának köszönhetően, ha netalántán séta közben egy zivatar csapna le rátok, akkor sem kell aggódni, hatékonyságán egy kis víz mit sem változtat.

Más nyakörvekkel ellentétben a Foresto szagtalan, semmilyen kellemetlen vegyszer szagot nem áraszt magából.
Már kisebb kortól is megfelelő választás, 10 hetesnél idősebb macska- és 7 hetesnél idősebb kutyakölykök számára is.

Két méretben kapható, hogy minden fajtának alkalmazható viselet legyen 8 kg-ig, 38 cm hosszúságban kisebb kutyusoknak és cicáknak, és nagyobb testű 8 kg feletti kutyáknak 70cm-es hosszban.

Használati segítség:

Vedd ki a védőcsomagolásból és tekerd ki a nyakörvet. Lazán tedd fel a kutya/macska nyakára, úgy hogy két ujjad kényelmesen elférjen a Foresto és a testrész között. A végét dugd át a két bújtatón, és vágd le a felesleget, akképpen, hogy kb 2 cm maradjon a másik bújtató után.

8 hónap elmúltával cseréld le egy új Foresto nyakörvre.

Egy termék se felelt meg a keresésnek.
Scroll to Top
VÁRJ MÉG! EZ A TIÉD!

10%
KEDVEZMÉNY

Mielőtt elmennél tőlünk, lepd meg a kedvencedet egy kis ajándékkal. Fogadj el egy kedvezményes kupont, amelyet egyszer tudsz beváltani oldalunkon, az akciós termékeken kívül bármire.

A kuponkód:

hellopetpark