Barion Pixel

Brit Care

A Brit Care egy olyan szuper-prémium kutyaeledel, amely sikeresen megvédi a szervezetet a környezet negatív hatásaitól. Kizárólag könnyen emészthető és hipo-allergén hozzávalókból készül, úgy mint a bárány, nyúl vagy a rizs.

A Brit Care tápok segítik az immunitást, segítenek megelőzni a betegségek kialakulását és javítják az egészségét a kedvencünknek.

A Brit Care száraz kutyatápok összetevői:

Minden összetevő gondosan van kiválogatva, hogy garantálják a táp könnyű megemésztését, és hogy meggátolják az allergiás reakciók kialakulását. Az összes Brit eledel kizárólag természetes forrásból származó hozzávalókból készült.

A száraz eledelek különböző minőségi ásványi anyagokat, vitaminokat, hipo-allergén anyagokat és fehérjét tartalmaznak, amelyek szükségesek a kutyáknak az adott életszakaszban. A kölyök kutyáktól kezdve, a felnőtteken át, egészen az idősebbekig, minden kutyusnak tartogatunk, valamilyen finomságot készletünkön.

Fontos kiemelni, hogy a hipo-allergén formulának köszönhetően a legtöbb táp NEM tartalmaz szóját, gabonát, kukoricát, genetikailag manipulált organizmusokat és egyéb negatív hatású anyagokat sem.

Az eledeleink mellett tekintsd meg Brit jutalomfalatokat is.

1–9 termék, összesen 16 db

Scroll to Top
VÁRJ MÉG! EZ A TIÉD!

10%
KEDVEZMÉNY

Mielőtt elmennél tőlünk, lepd meg a kedvencedet egy kis ajándékkal. Fogadj el egy kedvezményes kupont, amelyet egyszer tudsz beváltani oldalunkon, az akciós termékeken kívül bármire.

A kuponkód:

hellopetpark