Brit Care

A Brit Care egy olyan szuper-prémium kutyaeledel, amely sikeresen megvédi a szervezetet a környezet negatív hatásaitól. Kizárólag könnyen emészthető és hipo-allergén hozzávalókból készül, úgy mint a bárány, nyúl vagy a rizs.

A Brit Care tápok segítik az immunitást, segítenek megelőzni a betegségek kialakulását és javítják az egészségét a kedvencünknek.

A Brit Care száraz kutyatápok összetevői:

Minden összetevő gondosan van kiválogatva, hogy garantálják a táp könnyű megemésztését, és hogy meggátolják az allergiás reakciók kialakulását. Az összes Brit eledel kizárólag természetes forrásból származó hozzávalókból készült.

A száraz eledelek különböző minőségi ásványi anyagokat, vitaminokat, hipo-allergén anyagokat és fehérjét tartalmaznak, amelyek szükségesek a kutyáknak az adott életszakaszban. A kölyök kutyáktól kezdve, a felnőtteken át, egészen az idősebbekig, minden kutyusnak tartogatunk, valamilyen finomságot készletünkön.

Fontos kiemelni, hogy a hipo-allergén formulának köszönhetően a legtöbb táp NEM tartalmaz szóját, gabonát, kukoricát, genetikailag manipulált organizmusokat és egyéb negatív hatású anyagokat sem.

Az eledeleink mellett tekintsd meg Brit jutalomfalatokat is.

1–9 termék, összesen 25 db