Akció!

Zooé használatra kész fertőtlenítőszer

1.450Ft

A Zooé használatra kész fertőtlenítőszer alkalmas minden olyan felület tisztítására, ahol az állatok élnek: ház, boksz, kutyaház, alom, üzletek, kozmetikák, állatorvosi rendelők, stb… A speciális összetevőknek köszönhetően segít eltűntetni a kellemetlen szagokat és megelőzni újbóli kialakulásukat.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,
Biztonságos bankkártyás fizetéssel is
Szállítási díjak

GLS csomagpont és csomagautomata: 1290 Ft

GLS házhozszállítás: 1790 Ft.

Szállítási idő: 1-2 munkanap.

A Zooé használatra kész fertőtlenítőszer alkalmas minden olyan felület tisztítására, ahol az állatok élnek: ház, boksz, kutyaház, alom, üzletek, kozmetikák, állatorvosi rendelők, stb… A speciális összetevőknek köszönhetően segít eltűntetni a kellemetlen szagokat és megelőzni újbóli kialakulásukat. A termék hatóanyagát és a tisztítás mechanikus hatását kombinálva, tökéletesen fertőtlenít, eltávolítván az ártalmas organizmusokat a kezelt felületekről. A lakásban használva ideális az egész család biztonsága és egészsége védelmére.

Használatra kész fertőtlenítőszer szilárd felületekre.
• Használatra kész formula
• Tiszteletben tartja a háziállatok egészségét
• Eltűnteti a kellemetlen szagokat
• Hosszantartó illat
• Távol tartja a hangyákat és csótányokat

Használata: fújjuk egyenesen a kezelendő felületre vagy egy anyagra. Nem szükséges leöblíteni. Ajánlott a termék kipróbálása kisebb, rejtett részeken, hogy az érzékenyebb felületek tartósságát teszteljük.

Gyerekektől távol tartandó.
HA SZEMBE KERÜL: öblítsük alaposan több percen keresztül. Esetleges kontaktlencsét távolítsuk el, amennyiben kényelmesen lehetséges. Folytassuk az öblítést. Használjunk védőkesztyűt és védjük a szemet és az arcot. Azonnal keressünk fel egy orvost, vagy MÉREGVÉDELMI KÖZPONTOT. Amennyiben orvossal konzultál, tartsa magánál a tartályt vagy a termék címkéjét. Alaposan mosson kezet használat után.

FIGYELMEZTETÉSEK:
Súlyos szemsérüléseket okoz.
Bőrirritációt okoz.

Összetétel: undekanol, elágazó és lineáris, etoxilezett, propoxilezett; alkoholok, C11-13 elágazó láncú, etoxilezett; kvaterner ammóniumvegyületek, benzil-C12-16-alkil-dimetil-kloridok.
648/2004/EK: >5% <15% nemionos felületaktív anyagok. <5% foszfonátok, katonikus felületaktív anyagok, EDTA, parfüm

Tekintse meg további termékeinket a kozmetikai ápolószer kategóriában.

Tömeg 0,5 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

SZABADSÁG

Csapatunk szabadságon van, így a szállítást lassabban tudjuk vállalni. A megrendelt csomagokat, legközelebb szeptember 25-én (hétfőn) tudjuk átadni a GLS-nek.

Kérjük, a vásárlásnál ezt figyelembe venni.

A megértéseteket köszönjük!

PETPARK