Trixie hálós kutya szájkosár, fekete

990Ft1.290Ft

Trixie nylon hálós szájkosár kutyáknak a jobb szellőzés érdekében. Anyaga puha és hajlékony, ezáltal könnyen zsebretehető.

Törlés
Cikkszám: N/A Kategóriák: , Címke:

Trixie nylon, hálós kutya szájkosár fekete színben, a jobb szellőzés érdekében. Anyaga puha és hajlékony, ezáltal könnyen zsebretehető.

Az állítható pántoknak köszönhetően könnyebben tudnak lihegni és inni a kutyák. Kizárólag rövid használatra ajánlott. Semmilyen esetben nem alkalmas általános vagy hosszú távú viselésre. A szájszíj megléte jól jöhet például egy állatorvosi vizsgálat során vagy tömegközlekedési eszközön való utazásnál.

Az életben előfordulnak olyan esetek, amelyek megkívánják hogy szájkosarat tegyél a kutya szájára, ám ezt lehet állatbarát és praktikus módon is tenni. Szerencsénkre itthon elég kevés helyen kötelező a viselése, és erre érdemes ezt a jobb megoldást választani.

Előegíti a légzést, mivel az orr teljesen szabadon van és könnyen tisztán tartható, kényelmes és biztonságos is egyben. Bármilyen méretű is legyen kutyosod, ez ideális választás lesz számára.

A szájszíjaknak köszönhetően a kutya könnyen tud inni, de a harapásoktól viszont teljesen megvéd. A színe az összes méretnek fekete.

Miért jó választás a nylon kutya szájkosár, szájszíj?

  • rövid távú használatra alkalmas
  • állítható nyakszíjnak köszönhetően rugalmasan feltehető
  • biztonságos és kényelmes a viselése az állat számára
  • könnyen tud benne a kutya inni
  • nem tud megharapni senki sem

Méretek:

  • S(14-18cm orrbőség/12-31cm nyakkörfogat),
  • M(20-28cm orrbőség/20-50cm nyakkörfogat),
  • L(22-32cm orrbőség/24-60cm nyakkörfogat),
A márkáról:

német Trixie vállalat 1974 óta a kutyáknak, macskáknak és egyéb kisállatoknak készített állattartozékok elsőszámú gyártója. A már több mint 45 éves tapasztallattal rendelkező cég, folyamatos innovációval és a legkorszerűbb technológiával gyártja kiváló minőségű termékeit. A kiterjedt termékcsaládot több, mint 80 országba exportálják.

Sok különböző kategóriában gyártanak felszerelést kisállatoknak: játék, kozmetikai eszköz, fekhely és mindenféle kiegészítő.

Termékeink közt különböző anyagú és méretű szájkosár is megtalálható.

Tömeg N/A

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…