Barion Pixel
Akció!

Trixie Dog Activity Szimatszőnyeg – Foglalkoztató kutyajáték 1. szint

8.990Ft

A Trixie Szimatszőnyeg egy foglalkoztató játék kutyáknak, amely jutalmazással, játékosan fejleszti a kutya szaglószervét.

Elérhetőség: Készleten


Nem rendeltél még nálunk? Tekintsd meg a Google értékeléseinket!


Cikkszám: trx32048 Kategóriák: , Címke:
Utánvéttel és biztonságos bankkártyás fizetéssel is

Barion bankkártyás fizetés

Szállítási díjak

GLS. csomagpont és csomagautomata: 1290 Ft

GLS. házhozszállítás: 1790 Ft

Várható kiszállítási nap: 2024. május 31

A Trixie Szimatszőnyeg egy foglalkoztató kutyajáték, amely segíti a szaglószervek fejlesztését.

Ha szeretnéd javítani vagy szinten tartani kedvenced szimatját tökéletes választás a szimatszőnyeg. Egyúttal kiváló játékos időtöltés a kutyus számára, hiszen a textil lapok közé finomságokat rejthetünk, melyeket az orra segítségével kell felkutatnia.

Műfilc anyaga könnyen tisztítható, csúszásmentes kialakításának köszönhetően pedig nem gyűrődik össze a talajon. Változatos rejtekhelyei nyújtanak sokszínű szaglás impulzust. A jutalom az elszánt munkáért pedig nem marad el, a kis lapok között ínycsiklandozó falatkákat lel kedvencünk. Ez a játék biztosítja minden fajtájú és méretű kutyusnak az önfeledt szórakozást.

A kutyákat érdemes nem csak testileg, hanem agyilag is lefoglalni. A szimatszőnyeg ebben nyújt segítséget a gazdiknak. Más-más méretű textil lapok alkotják melyet a kutyus örömmel „olvas ki” oldalanként a harapnivalók érdekében. Ha a kedvenced nem túl jó evő akár a lapok közé rejtheted a napi adag száraztápját is, hiszen a kutatás öröme miatt kétség nem fér hozzá, hogy nagyobb lendülettel fogja megkeresni és megenni a táplálékot, mint a táljában kihívás nélkül felkínálva. Arra az esetre is alkalmas ez az etetős játék, ha kutya túlzottan habzsol, és nem rágja meg kellőképpen a falatokat. A böngészés miatt rá van kényszerülve, hogy lassabban egyen. Ezzel a módszerrel megelőzhető egy nem kívánt félrenyeléses baleset is.

Belsejébe a gyártó épített egy műanyag tányérkát, hogy használat közben megtartsa az alakját és ne ráncosodjon össze.

Használati útmutató:

1. Kezdeti lépésként szükséges rá vezetni a kutyát, hogy mire is való a szőnyeg. Ennek elérése érdekében szórj, néhány szem jut falatot a játék felületére, és mikor az eb elkezdi keresgélni, szimatolni, vezess be egy új vezényszót neki, például a „keres” vagy „szimat” szavakat. Mihelyst minden falatkát megtalált, a „vége” vagy „kész” szavakkal fejezd be neki ezt a játékrészt. Megismételhetitek ezt a blokkot többször is, amíg be nem gyakoroljátok jól a jelzéseket.

2. Következő lépésben már jobban eldughatod neki a finomságokat, hogy szépen rávezesd mi is lesz a feladata. Elsősorban inkább olyan helyekre rejtsd őket el, amik még nincsenek annyira nehezen felkutatható rétegeiben a szőnyegnek. Itt is használd felé a már begyakorolt irányító szavakat.

3. Amikor már mindketten profin tudjátok használni az eszközt, nehezítheted a falatok elérését, akár azzal is, hogy több réteg szövet alá dugod a snackeket. Ez a fokozatos szoktatás segít fejleszteni a szimatot, és folytonos siker élményt ad a kutyának. Fontos, ha úgy látod, még nem magabiztos a dolgában ne emeld a szinteket, nehogy elbizonytalanodjon a tudásában a kutyusod.

Mosógépben 30 fokon mosható.

Próbáljátok ki a hasonlóan izgalmas jutalmazós interaktív IQ fejlesztő játékunkat is!

Mérete: 50 x 34cm

Scroll to Top
VÁRJ MÉG! EZ A TIÉD!

10%
KEDVEZMÉNY

Mielőtt elmennél tőlünk, lepd meg a kedvencedet egy kis ajándékkal. Fogadj el egy kedvezményes kupont, amelyet egyszer tudsz beváltani oldalunkon, az akciós termékeken kívül bármire.

A kuponkód:

hellopetpark