SH-Ampon Fehérítő kutyasampon koncentrátum 250 ml

1.290Ft

A körömvirág olajat, bőrtápláló és csomósodást gátló adalékot tartalmazó kutyasampon koncentrátum nagyon jól tisztit, zsírtalanít és nyugtatja a bőrt.

Elérhetőség: Készleten

Cikkszám: SHA3342 Kategóriák: , Címkék: , ,

A körömvirág olajat, bőrtápláló és csomósodást gátló adalékot tartalmazó kutyasampon koncentrátum nagyon jól tisztit, zsírtalanít és nyugtatja a bőrt. Nagyon gazdaságos. Az előirt hígítása 1:5-höz. Ragyogó fehér szint eredményez. Nem tartalmaz optikai fehérítőt. A fürdetés befejezéseképpen használjon SH-balzsamot a tökéletes bundáért.

A márkáról:

A Magyar SeIBruHa Kft.-t 1991-ben nagy gyógyszeripari és gyakorlati tapasztalatokkal rendelkező szakemberek alapították Budapesten.  A cég több mint húsz éves fennállása óta folyamatosan bővítette termékeinek és szolgáltatásainak skáláját, fenntartva ezek megbízható minőségét. Termékeink közül számos saját szabadalom, ill. újítás alapján készül, és legtöbbjük mára integráns részét képezi a magyar állatgyógyszer-állatkozmetikai piacnak.

Exkluzív minőségű kisállat-kozmetikai termékeink nagy népszerűségnek örvendenek a szakmában. Tekintsék meg termékeink között a gyártó kutyasampon és balzsam kínálatát, valamint népszerű kutyaparfümjeit.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.