Akció!

Riola Design Silvergrey prémium bőr kutyanyakörv és póráz

8.532Ft9.432Ft

A Riola Design Silvergrey egy MAGYAR gyártású, szürke színű, prémium bőr kutyanyakörv és póráz. Anyaga erős szakítószilárdságú, duplán varrt és festett eredeti bőr.

Riola Design Silvergrey prémium bőr kutyanyakörv

A Riola Design Silvergrey egy teljesen MAGYAR gyártású, szürke színű, prémium bőr kutyanyakörv. Anyaga erős szakítószilárdságú, duplán varrt és többféle színben festett eredeti bőr.

Riola Design Silvergrey prémium bőr póráz

A Riola Design Silvergrey egy teljesen MAGYAR gyártású, szürke színű, prémium bőr póráz. Anyaga erős szakítószilárdságú, duplán varrt és többféle színben festett eredeti bőr.

4.941Ft

Készleten

Cikkszám: RIO-SG-S-01 Kategória: Címkék: ,

A Riola Design Silvergrey egy MAGYAR gyártású, szürke színű, prémium bőr kutyanyakörv és póráz. Anyaga erős szakítószilárdságú, duplán varrt és festett eredeti bőr. A fém kellékek fekete színben adják hozzá a divatos, prémium érzést.

A terméket saját magunk gyártatjuk Magyarországon, hogy egy igazán minőségi és egyedi terméket adhassunk vevőinknek. A gyártást gondos tervezés előzte meg, míg a tesztelési folyamatot kutyusunk, Benji sajátította ki magának.

A gyártási folyamatban 3 fontos szempontot vettünk figyelembe:

  • Az első, hogy magyar termék legyen, ezáltal is segítve a hazai gyártókat
  • A második, hogy valódi, minőségi bőrből készüljenek el a nyakörveink és pórázaink, mivel így tudjuk biztosítani a tartósságát.
  • A harmadik fontos szempont, hogy igazán szép, divatos felszerelést adjunk ki a kezünk közül. Ezért saját magunk választottuk ki, hogy milyen színre festett bőrt kérünk, valamint a kellékeket, és a formáját is magunk terveztük meg. Oldalunkon többféle színben is megvásárolhatóak a nyakörveink és pórázaink.

A nyakörvet 3 féle méretben lehet választani:

  • S – 1,6 x 30 cm (21-24.5 cm nyakméret)
  • M – 2 x 45 cm (30-38.5 cm nyakméret)
  • L – 2 x 60 cm (45-54 cm nyakméret)

#VEGYÉLHAZAIT #MAGYARTERMÉK #RIOLA

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.