Barion Pixel

Kutya divat és felszerelés

Keresés
Close this search box.
Akció!

Riola Design Flamingo prémium bőr kutyanyakörv és póráz

13.122Ft13.932Ft

A Riola Design Flamingo egy Magyar bőrdíszműves által gondosan készített prémium bőr kutyanyakörv és egy póráz egyben. A kétrétegű valódi bőr anyagának köszönhetően, igen csak tartós és örök darab. Ezüstözött fém kellékek teszik igazán különlegessé.


Nem rendeltél még nálunk? Tekintsd meg a Google értékeléseinket!


Riola Design Flamingo prémium bőr póráz

A Riola Design Flamingo Magyar bőrdíszműves által gondosan készített prémium bőr póráz. A kétrétegű valódi bőr anyagának köszönhetően, igen csak tartós, örök darab. Ezüstözött fém kellékek teszik igazán különlegessé pórázainkat.

7.191Ft

Készleten

Riola Flamingo prémium bőr kutyanyakörv

A Riola Flamingo Magyar bőrdíszműves által gondosan készített prémium bőr kutyanyakörv. A kétrétegű valódi bőr anyagának köszönhetően, igen csak tartós örök darab. Ezüstözött fém kellékek teszik igazán különlegessé nyakörveinket.

Cikkszám: RIO-FL-S-01 Kategória: Címkék: ,
Utánvéttel és biztonságos bankkártyás fizetéssel is

Barion bankkártyás fizetés

Szállítási díjak

GLS. csomagpont és csomagautomata: 1290 Ft

GLS. házhozszállítás: 1790 Ft

Várható kiszállítási idő: 2024. február 26

A Riola Design Flamingo egy Magyar bőrdíszműves által gondosan készített prémium bőr kutyanyakörv és egy póráz egyben. A kétrétegű valódi bőr anyagának köszönhetően, igen csak tartós és örök darab. Ezüstözött fém kellékek teszik igazán különlegessé.

Egyediségéről és minőségről biztosíthatunk benneteket. Nem tömeggyártásban készült, méretenként néhány darabot gyárttattunk le számotokra, így kicsi az esély rá, hogy összefuttok egy ilyen nyakörvet viselő kutyussal a kutyafuttatóban.

A Riola bőr kutyanyakörv és póráz tervezése:

A tervezés folyamatát az alábbi pontok határozták meg számunkra:

  • A legfontosabb volt, hogy támogassuk a magyar kisiparosokat, ezért kerestünk olyan bőrdíszművest, aki kellőképp rugalmas az egyedi megrendelések terén
  • Mindenképpen minőségi árut szeretnénk számotokra kínálni, ezért maradtunk a jól bevált valódi bőr termékeknél.
  • A végső, de nem utolsó nélkülözhetetlen szempont volt szemünk előtt, hogy divatos, dekoratív megjelenésű holmit tudjunk számotokra adni. Ezért a színeket az aktuális trendekhez mérten választottuk ki, és a kellékek terén is törekedtünk a praktikum mellett az ízléses kinézetre.  Oldalunkon többféle színben is megvásárolhatóak, mind a nyakörveink, mind a pórázaink.

A nyakörvet 3 féle méretben lehet választani:

  • S – 2 x 35 cm (18 – 27 cm nyakméret)
  • M – 2 x 45 cm (26 -36 cm nyakméret)
  • L – 2 x 60 cm (39 – 52 cm nyakméret)

Kiváló kiegészítő a nyakörvek mellé a RIOLA kutyakendő is, amellyel igazán divatossá teheted a kedvencedet.

#VEGYÉLHAZAIT #MAGYARTERMÉK #RIOLA

Scroll to Top
VÁRJ MÉG! EZ A TIÉD!

10%
KEDVEZMÉNY

Mielőtt elmennél tőlünk, lepd meg a kedvencedet egy kis ajándékkal. Fogadj el egy kedvezményes kupont, amelyet egyszer tudsz beváltani oldalunkon, az akciós termékeken kívül bármire.

A kuponkód:

hellopetpark