Akció!

Riola Design Baby Rose prémium bőr kutyanyakörv és póráz

8.532Ft9.432Ft

A Riola Design Baby Rose egy MAGYAR gyártású, pasztell rózsaszín színű, prémium bőr kutyanyakörv és póráz. Anyaga erős szakítószilárdságú, duplán varrt és festett eredeti bőr.

Riola Design Baby Rose prémium bőr kutyanyakörv

A Riola Design Baby Rose egy MAGYAR gyártású, pasztell rózsaszín színű, prémium bőr kutyanyakörv. Anyaga erős szakítószilárdságú, duplán varrt és festett eredeti bőr. A fém kellékek fekete színben adják hozzá a divatos, prémium érzést.

Riola Design Baby Rose prémium bőr póráz

A Riola Design Baby Rose egy MAGYAR gyártású, pasztell rózsaszín színű, prémium bőr póráz. Anyaga erős szakítószilárdságú, duplán varrt és festett eredeti bőr.

4.941Ft

Készleten

Cikkszám: RIO-BR-S-01 Kategória: Címkék: ,

A Riola Design Baby Rose egy MAGYAR gyártású, pasztell rózsaszín színű, prémium bőr kutyanyakörv és póráz. Anyaga erős szakítószilárdságú, duplán varrt és festett eredeti bőr. A fém kellékek fekete színben adják hozzá a divatos, prémium érzést.

A terméket saját magunk gyártatjuk Magyarországon, hogy egy igazán minőségi és egyedi terméket adhassunk vevőinknek. A gyártást gondos tervezés előzte meg, míg a tesztelési folyamatot kutyusunk, Benji sajátította ki magának.

A gyártási folyamatban 3 fontos szempontot vettünk figyelembe:

  • Az első, hogy magyar termék legyen, ezáltal is segítve a hazai gyártókat
  • A második, hogy valódi, minőségi bőrből készüljenek el a nyakörveink és pórázaink, mivel így tudjuk biztosítani a tartósságát.
  • A harmadik fontos szempont, hogy igazán szép, divatos felszerelést adjunk ki a kezünk közül. Ezért saját magunk választottuk ki, hogy milyen színre festett bőrt kérünk, valamint a kellékeket, és a formáját is magunk terveztük meg. Oldalunkon többféle színben is megvásárolhatóak a nyakörveink és pórázaink.

A nyakörvet 3 féle méretben lehet választani:

  • S – 1,6 x 30 cm (21-24.5 cm nyakméret)
  • M – 2 x 45 cm (30-38.5 cm nyakméret)
  • L – 2 x 60 cm (45-54 cm nyakméret)

#VEGYÉLHAZAIT #MAGYARTERMÉK #RIOLA

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…