Barion Pixel

PetPark Ajándékutalvány

15.000Ft

A PetPark ajándékutalvány egy ajándékkártya, amelyet egy különleges alkalomból érdemes vásárolni egy olyan személynek, akit szeretnénk meglepni és természetesen van kutyusa is.

Elfogyott

Cikkszám: PP-COUPON-01 Kategória:
Utánvéttel és biztonságos bankkártyás fizetéssel is

Barion bankkártyás fizetés

Szállítási díjak

Személyes átvétel: Ingyenes

GLS. csomagpont és csomagautomata: 1290 Ft (15000 Ft felett ingyenes)

GLS. házhozszállítás: 1790 Ft (15000 Ft felett ingyenes)

A PetPark ajándékutalvány egy ajándékkártya, amelyet egy különleges alkalomból érdemes vásárolni egy olyan személynek, akit szeretnénk meglepni és természetesen van kutyusa is.

Az ajándékutalványt beváltva, oldalunkon 15 000 Ft értékben tudnak vásárolni. Természetesen efelett is vásárolhatnak, viszont ebben az esetben a 15 000 Ft feletti értéket fel fogjuk számolni, mint fizetendő költség.

Oldalunkon bármelyik termékek közül válogathatnak, legyen szó kozmetikai, divat vagy egyéb felszerelésről.

Az ajándékutalvány a kibocsátástól számított fél éven belül használható fel a www.petpark.hu webáruházban. Az összeg az utalványon szereplő kód segítségével érvényesíthető a vásárlás folyamán a “kuponkód beváltása” résznél.

Az utalványon megadott „Kuponkód”-ot kell beírni az oldalra és automatikusan levonódik a 15 000 Ft.

FIGYELEM: A kuponkód csak egyszer használható fel, egyetlen vásárlásra, utána törlődik a rendszerünkből, ezért érdemes kihasználni a 15 000 Ft-os keretet.

Amennyiben már megvásárolta az ajándékutalványt, úgy tekintse meg áruházunk kínálatát.

Scroll to Top
VÁRJ MÉG! EZ A TIÉD!

10%
KEDVEZMÉNY

Mielőtt elmennél tőlünk, lepd meg a kedvencedet egy kis ajándékkal. Fogadj el egy kedvezményes kupont, amelyet egyszer tudsz beváltani oldalunkon, az akciós termékeken kívül bármire.

A kuponkód:

hellopetpark