Kutyapelenka 10 db

2.590Ft2.990Ft

A kutyapelenka segítséget nyújt a kölyökkutyák vagy cicák szobatisztaságra nevelésében, valamint az állatorvosi látogatás vagy utazások esetén is.

Cikkszám: N/A Kategóriák: , Címke:
Biztonságos bankkártyás fizetéssel is

A kutyapelenka segítséget nyújt a kölyökkutyák vagy cicák szobatisztaságra nevelésében, valamint az állatorvosi látogatás vagy utazások esetén is. Idősebb állatoknál is jól alkalmazható.

Szerkezetének köszönhetően fel tud szívni nagyobb mennyiségű nedvességet is, illetve elzárja a rossz, kellemetlen szagokat. Anyaga erős és ellenálló, így az állat nehezen tudja szétszakítani. A több rétegnek és az aljának köszönhetően nem szivárog át a nedvesség.

A pelenka használható a kutyák mellett cicáknak vagy nyusziknak is.

A csomag 10 db pelenkát tartalmaz.

A kutyapelenka felhasználása

Használd nedvszívó oldalával felfelé fordítva. Kölyökkutyák és idősebb kutyusok tartásánál kifejezetten ajánlott.  Használható még szobatisztaságra nevelésnél, műtét vagy betegség után, lakásban egyedül hagyott állatoknál vagy hosszabb autós utazások során.

Fontos kiemelni, hogy a kedvenced nem fog a kutyapelenkára pisilni, ha már nem talál rajta száraz területet. Az állatok sem szeretnek belelépni a vizeletbe, ezért fontos a pelenka cseréje, ha már nincs rajta száraz felület.

A mérete 60 x 60 cm vagy 60 x 90 cm, így alkalmas a kisebb és közepes testű kutyák és macskák számára.

Lepd meg kiskutyádat egy kutyajátékkal is, hogy nagy legyen az öröm.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Aktuális akcióink...