Kutya biztonsági öv autóba 45-70 cm

1.990Ft

A kutya biztonsági öv csat használatával könnyedén és biztonságosan rögzítheted az autóüléshez a kutyusodat. Minden gazdinak érdeke, hogy a kutyusa biztonságban legyen, egy esetleges fékezés esetén is.

Elérhetőség: Készleten

Cikkszám: TRX1289 Kategóriák: ,
Biztonságos bankkártyás fizetéssel is

A kutya biztonsági öv csat használatával könnyedén és biztonságosan rögzítheted az autóüléshez a kutyusodat. Minden gazdinak érdeke, hogy a kutyusa biztonságban legyen az utazások alkalmával. Kizárólag hámokkal ajánlatos használni!

Az autóban becsatolva rövid száron tartja az ebet, aki így nem tud ugrálni vagy a nyitott ajtónál és ablaknál kiugrani. Az erősebb fékezések esetén is megvédi a kedvencünket.

Az egyik végén karabiner található, amellyel a kutyahámhoz vagy pórázhoz csatlakoztatható. A másik végén a csatot találjuk, amely az autó biztonsági övének rögzítési pontjához csatolandó. Erős fémkellékekből és magas szakítószilárdságú poliészter anyagból készült, a strapabíróság érdekében. A mérete fokozatmentesen állítható.

FIGYELEM: A legtöbb biztonsági öv rögzítési pontjához csatlakoztatható, azonban NEM alkalmas a Ford, a Volvo típusokhoz és a 2004-es gyártású Saab 9-5 autókhoz, valamint egyéb régebbi gyártmányokhoz!

Hevederszélesség: 25 mm, hossz: 45 – 70 cm

Színe: Fekete

Tömeg 0,0673 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Aktuális akcióink...