Kong Classic harang kutyajáték nagy

4.990Ft

A Kong Classic harang egy jutalomfalattal vagy nedvestáppal tölthető kutyajáték, amelynek egyedülálló, természetes gumi összetevői utánozhatatlanok ellenállóságukat tartósságukat és pattogási képességüket tekintve

Elérhetőség: Készleten

Cikkszám: T1E Kategóriák: , Címke:

A Kong Classic nagy harang egy jutalomfalattal vagy nedvestáppal tölthető kutyajáték, amelynek egyedülálló, természetes gumi összetevői utánozhatatlanok ellenállóságukat tartósságukat és pattogási képességüket tekintve. Rágcsálás barát, nem mérgező, nem dörzsölő és nem válik élessé vagy szálkássá a rágástól. 

Kiválóan le tudja foglalni kedvencét, ha a KONG játékait ízesített pasztával vagy jutalomfalattal tölti meg. A töltött KONG kutyajátékok széles körben használatosak és állatorvosok, különböző terápiás trénerek, illetve más viselkedési problémák szakértői által is ajánlottak. Tökéletes lehet például az unalom ellen, illetve szeparációs szorongás megelőzésének céljából.

A felmérések azt mutatják. hogy az állatorvosok és kutya idomárok a KONG játékokat ajánlják a legtöbbször világszerte. Minden kutya számára ajánlott kortól és fajtától függetlenül.

PetPark tippek a kong harang megtöltésére:

Lehet bele tölteni májkrémet, nedvestápot, tepertőkrémet vagy ezeket rétegezve és a rétegek közé rakhatunk jutalomfalat darabokat vagy néhány szemet a tápjából, hogy izgalmasan teljen a játékkal töltött idő.

Tekintsétek meg a többi minőségi játékainkat is oldalunkon.

Tömeg 0.21 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.