Barion Pixel

Kerek, mancsos habzsolásgátló tál kutyáknak, kékeszöld

2.990Ft3.990Ft

A habzsolásgátló tál csökkenti a felfúvódás és az elhízás veszélyét, mivel segít megakadályozni az táp gyorsan történő befalását.


Nem rendeltél még nálunk? Tekintsd meg a Google értékeléseinket!


Cikkszám: N/A Kategóriák: ,
Utánvéttel és biztonságos bankkártyás fizetéssel is

Barion bankkártyás fizetés

Szállítási díjak

GLS. csomagpont és csomagautomata: 1290 Ft

GLS. házhozszállítás: 1790 Ft

Várható kiszállítási nap: 2024. április 26

Termék ár történet

A habzsolásgátló tál egy olyan eszköz, amely segít megelőzni a kutyák gyors, habzsoló étkezését.

Természetüknél fogva hajlamosak rá, hogy nagyon gyorsan faljanak fel mindent, amit eléjük teszünk, mert régen a vadonban is így kellett megküzdeniük az élelemért. Sajnos ez a gyors étkezési szokás nem tesz jót az állatoknak, mert sokféle problémát okozhat. Magas a gyomor puffadás kockázata, ami felfúvódáshoz vezethet, és könnyen előfordulhatnak bélrendszeri problémák, valamint elhízás is.

A habzsolásgátló tál segít megelőzni ezeket a problémákat. A tálban lévő akadályok miatt a kutya nem tudja egyszerre befalni az összes ételt, így lassabban fog enni. Ezáltal a jóllakottsági érzés hamarabb jelentkezik, még mielőtt megenné az egész tálat. Emellett a tál még a kutya intelligenciáját is fejleszti, mivel nehezebben fogja megszerezni az ételt, így ki kell találnia, hogyan szerzi azt meg.

A KONG jutalomfalat harangjai is ezt a célt szolgálják, csak éppenséggel abba finomságokat töltünk neki, ha például egyedül kell hagynunk az ebet.

A habzsolásgátló tál nagyon könnyen mosható folyóvízzel, de akár a mosogatógépbe is rakható. Száraztáp és nedvestáp is adható benne gond nélkül. Alja csúszásgátlóval van ellátva, hogy ne csússzon el a csúszós felületeken. Így a tál használata nem csak a kutyák egészségének javításában segít, de még az étkezés körüli teendőknek is megkönnyíti a rutinját.

Méretei:

  • A kisebb méretű szélessége: 14 cm, belső átmérője: 10 cm
  • A nagyobb méretű tál szélessége: 22 cm, belső átmérője: 16 cm

Oldalunkon többféle formájú és színű habzsolásgátlót is megtalálsz az etetőtálaknál.

Scroll to Top
VÁRJ MÉG! EZ A TIÉD!

10%
KEDVEZMÉNY

Mielőtt elmennél tőlünk, lepd meg a kedvencedet egy kis ajándékkal. Fogadj el egy kedvezményes kupont, amelyet egyszer tudsz beváltani oldalunkon, az akciós termékeken kívül bármire.

A kuponkód:

hellopetpark