Barion Pixel

Jutalomfalatos fejlesztő játék

3.990Ft

Jutalomfalatos fejlesztő játék, játékos formában kutyák számára. A terméket a méretéből adódóan kisebb vagy közepes testű kutyáknak ajánljuk.


Nem rendeltél még nálunk? Tekintsd meg a Google értékeléseinket!


Cikkszám: N/A Kategóriák: ,
Utánvéttel és biztonságos bankkártyás fizetéssel is

Barion bankkártyás fizetés

Szállítási díjak

Személyes átvétel: Ingyenes

GLS. csomagpont és csomagautomata: 1290 Ft (15000 Ft felett ingyenes)

GLS. házhozszállítás: 1790 Ft (15000 Ft felett ingyenes)

A tál kis fiókjaiba apróbb szemű tápokat tudunk beszórni, amelyeket könnyedén mozgatható kis reteszekkel rejthetünk el számára. Ezeket az ajtókat a kedvenced az etetésnél az orrával tudja arrébb tolni, és így kutatja fel a finom falatokat.

Ennek a multifunkcionális etetőtálnak a nagy előnye még, hogy fejleszti a kisállat problémamegoldó képességét és az intelligenciáját is.

Egészségmegőrző célja pedig azáltal érvényesül, hogy lelassítja az étkezés folyamatát, megelőzve ezzel a gyomor hirtelen túlterhelését, az elhízást, és csökkenti a felfúvódást.

A kutyák ösztönösen szeretnek megdolgozni az ételért, amivel növelni tudjuk az önbizalmukat és kiegyensúlyozottságukat. Így összekötve a kellemeset a hasznossal, agyilag is lefáradnak, miközben belakmároznak a vacsorájukból.

Az etetőtál formája kerek, az alja pedig 4 db csúszásgátlóval van ellátva, hogy ne tudja ellökdösni könnyedén a kisállat.

Tisztítása egyes fém alkatrészek miatt mosogatógépben nem javasolt. Nedves törlőronggyal vagy kézi mosogatással, majd száraz ronggyal való áttörléssel ajánlott a tisztítása.

A termékkel való etetés felügyelettel ajánlott.

Méretei:

  • Szélesség: 24 cm
  • Magasság: 3 cm

Színe: Zöld, Kék, Rózsaszín

Érdekelhetnek még…

Scroll to Top
VÁRJ MÉG! EZ A TIÉD!

10%
KEDVEZMÉNY

Mielőtt elmennél tőlünk, lepd meg a kedvencedet egy kis ajándékkal. Fogadj el egy kedvezményes kupont, amelyet egyszer tudsz beváltani oldalunkon, az akciós termékeken kívül bármire.

A kuponkód:

hellopetpark