Akció!

Játékos habzsolásgátló etetőtál

3.490Ft

Habzsolásgátló etetőtál játékos formában kutyák számára. A terméket a méretéből adódóan kisebb vagy közepes testű kutyáknak ajánljuk.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,
Biztonságos bankkártyás fizetéssel is

Pa

Ha szeretnéd, hogy a kutyusod evés közben is szórakoztassa magát, viszont figyelsz arra, hogy az egészsége is rendben maradjon, akkor válaszd ezt a habzsolásgátló etetőtálat, melyet pont erre a célra fejlesztettek ki. A tál segít, hogy ne hirtelen befalja az elé rakott ételt, hanem rejtekhelyek alól kelljen felkutatnia azt.

A tál kis fiókjaiba apróbb szemű tápokat tudunk beszórni, amelyeket könnyedén mozgatható kis reteszekkel rejthetünk el számára. Ezeket az ajtókat a kedvenced az etetésnél az orrával tudja arrébb tolni, és így kutatja fel a finom falatokat.

Ennek a multifunkcionális etetőtálnak a nagy előnye még, hogy fejleszti a kisállat problémamegoldó képességét és az intelligenciáját is.

Egészségmegőrző célja pedig azáltal érvényesülm hogy lelassítja az étkezés folyamatát, megelőzve ezzel a gyomor hirtelen túlterhelését, az elhízást, és csökkenti a felfúvódást.

A kutyák ösztönösen szeretnek megdolgozni az ételért, amivel növelni tudjuk az önbizalmukat és kiegyensúlyozottságukat. Így összekötve a kellemeset a hasznossal, agyilag is lefáradnak, miközben belakmároznak a vacsorájukból.

Az etetőtál formája kerek, az alja pedig 4 db csúszásgátlóval van ellátva, hogy ne tudja ellökdösni könnyedén a kisállat.

Tisztítása egyes fém alkatrészek miatt mosogatógépben nem javasolt. Nedves törlőronggyal vagy kézi mosogatással, majd száraz ronggyal való áttörléssel ajánlott a tisztítása.

A termékkel való etetés felügyelettel ajánlott.

Méretei:

  • Szélesség: 24 cm
  • Magasság: 3 cm

Színe: Zöld

Válogass az etetőtál mellé természetes alapanyagokból készült vagy csirkementes száraz kutyatápjaink között.

Tömeg N/A
Méretek N/A

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Aktuális akcióink...