Barion Pixel

Hűtőmellény kutyáknak

A Trixie hűtőmellény a nyár egyik tökéletes kiegészítője a kutyáknak, amely kíválóan alkalmas a testhő csökkentésére. Ideális közös strandolás, nyári melegben való séta, játék és sport vagy autós utazások esetén a hősokk elkerülése érdekében.


Nem rendeltél még nálunk? Tekintsd meg a Google értékeléseinket!


Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: , Címke:
Utánvéttel és biztonságos bankkártyás fizetéssel is

Barion bankkártyás fizetés

Szállítási díjak

GLS. csomagpont és csomagautomata: 1290 Ft

GLS. házhozszállítás: 1790 Ft

Várható kiszállítási nap: 2024. május 31

A Trixie hűtőmellény a nyár egyik tökéletes kiegészítője a kutyáknak, amely kíválóan alkalmas a testhő csökkentésére. Ideális közös strandolás, nyári melegben való séta, játék és sport vagy autós utazások esetén a hősokk elkerülése érdekében.

Több méretben is megtalálható oldalunkon:

  • S méret: 50cm-es mellkörfogatig, 25cm háthosszal
  • M méret: 66cm-es mellkörfogatig, 30cm háthosszal
  • L méret: 85cm-es mellkörfogatig, 35cm háthosszal

Használata:

Mikor a hűtőmellény vízbe kerül, a speciálisan tervezett PVA anyag megszívja magát vízzel és a PVA anyagnak köszönhetően azonnal megkezdi a párologtatást, amely hőelvonással jár. Így könnyen és folyamatosan képes hűteni az állat testét.

A használatának megkezdése után pár perccel már ki is fejti a hatását és megkezdődik a kutya hűsítése.

Figyelem! Első használat előtt, mielőtt a terméket kivennénk a csomagolásból, töltsük meg hidegvízzel. A mellénynek meg kell szívnia magát vízzel, mivel szárazon kinyitva sérülhet vagy elszakadhat. Használatakor is nedves és hajlékony állapotú legyen mindig. Elrakni is nedves állapotban kell a mellékelt tasakban. Ne tegyük ki közvetlen nap vagy hő hatásának!

Amennyiben már nem éreznénk a hűsítő hatását, tegyük ismét hidegvízbe és hűtsűk le a mellényt, így újra kíválóan használható lesz.

Kézzel, enyhe szappanos vízzel kimosva hideg vagy langyos vízben könnyedén újjá varázsolható. Mosógépbe ne tegye, szappanon kívül más mosószerrel ne tisztítsa.

Figyelem! A hűtőmellény a kutyáknak nem biztosít teljes védelmet, így ha teheti, a nyári napok legmelegebb óráin kerülje a közvetlen napsugárzást!

A hűtőmellény enyhíti:

  • a hőség okozta stresszt (hősokk)
  • a magas testhőmérsékletet

A nyári meleg napokon kívül is lehet divatos a kutyusod. Tekintsd meg minőségi, saját gyártású kutyakendőinket.

Scroll to Top
VÁRJ MÉG! EZ A TIÉD!

10%
KEDVEZMÉNY

Mielőtt elmennél tőlünk, lepd meg a kedvencedet egy kis ajándékkal. Fogadj el egy kedvezményes kupont, amelyet egyszer tudsz beváltani oldalunkon, az akciós termékeken kívül bármire.

A kuponkód:

hellopetpark