Barion Pixel

Foresto kullancs és bolhanyakörv 8 kg feletti kutyák részére

10.990Ft

Foresto kullancs és bolhanyakörv 8 kg-nál nagyobb tömegű kutyák számára.

Elfogyott

Cikkszám: BAYER17 Kategóriák: , Címke:
Utánvéttel és biztonságos bankkártyás fizetéssel is

Barion bankkártyás fizetés

Szállítási díjak

Személyes átvétel: Ingyenes

GLS. csomagpont és csomagautomata: 1290 Ft (15000 Ft felett ingyenes)

GLS. házhozszállítás: 1790 Ft (15000 Ft felett ingyenes)

Foresto kullancs és bolhanyakörv 8 kg-nál nagyobb tömegű kutyák számára, akár 8 hónapos védelemmel. Biztonságosan alkalmazható 7 hetes, vagy annál idősebb kölyökkutyákon, valamint felnőtt kutyákon is.

Repellenes hatással rendelkezik, azaz nem a vérszívást követően fejti ki hatását az élősködőre, hanem azonnali védelmet biztosít, amint az érintkezik kedvencünkkel. Ennek köszönhetően elkerülhetőek azok a betegségek, amelyeket a vérszívást követően a kórokozók terjesztenének. A hatékonysága a felhelyezés után azonnal megkezdődik.

Nem terheli le a kisállat szervezetét nagy dózisokkal, inkább kisebb mennyiségben, fokozatosan adagolja a hatóanyagokat. Így nyújt folyamatos biztonságot a nem kívánatos látogatókkal szemben.

Hatóanyag: imidakloprid, flumetrin

Célállat faj: kutya

Milyen problémák kezelésére és megelőzésére használjuk a Foresto nyakörvet?

Bolha és bolhalárva:

A nyakörv tökéletes a bolhásság (Ctenocephalides felis) megelőzésére és kezelésére, akár 7-8 hónapon keresztül. Megakadályozza az állat közvetlen környezetében a bolhalárvák fejlődését is, 10 héten át. Használható a bolhacsípés okozta allergiás bőrgyulladás (FAD) gyógykezelési stratégiájának részeként.

Kullancs:

Hatékony kifejlett, valamint lárva- vagy nimfaállapotú kullancsok ellen is. Kullancsfertőzés esetén is repellenes aktivitással rendelkezik és hosszan tartóan, akár 8 hónapon át akaricid (kullancs ölö) hatása is van.

Tetű:

Kiváló védelmet nyújt a szőrtetvesség kezelésére is.

A nyakörv helyes használata:

Vedd ki a védőcsomagolásból és tekerd ki a nyakörvet. Lazán tedd fel a kutya/macska nyakára, úgy hogy két ujjad kényelmesen elférjen a Foresto és a testrész között. A végét dugd át a két bújtatón, és vágd le a felesleget, akképpen, hogy kb 2 cm maradjon a másik bújtató után.

Vízállóságának köszönhetően, ha netalántán séta közben egy zivatar csapna le rátok, akkor sem kell aggódni, hatékonyságán egy kis víz  semmit sem változtat.

8 hónap elmúltával cseréld le egy új Foresto nyakörvre.

Scroll to Top
VÁRJ MÉG! EZ A TIÉD!

10%
KEDVEZMÉNY

Mielőtt elmennél tőlünk, lepd meg a kedvencedet egy kis ajándékkal. Fogadj el egy kedvezményes kupont, amelyet egyszer tudsz beváltani oldalunkon, az akciós termékeken kívül bármire.

A kuponkód:

hellopetpark