Barion Pixel

Csontos habzsolásgátló tál kutyáknak

2.490Ft

A habzsolásgátló tál csökkenti a felfúvódás és az elhízás veszélyét, mivel segít megakadályozni az táp gyorsan történő befalását.


Nem rendeltél még nálunk? Tekintsd meg a Google értékeléseinket!


Cikkszám: N/A Kategóriák: ,
Utánvéttel és biztonságos bankkártyás fizetéssel is

Barion bankkártyás fizetés

Szállítási díjak

GLS. csomagpont és csomagautomata: 1290 Ft

GLS. házhozszállítás: 1790 Ft

Várható kiszállítási nap: 2024. május 31

A habzsolásgátló tál a felfúvódás, a félrenyelés és a gyomor hirtelen nagy mennyiségű étellel való terhelésének megelőzésére ajánlott.

A kutyák alapvető természetéhez tartozik a minél rövidebb idő alatt, minél több élelem befalása. Mivel falka állatok a túlélés miatt kellett versenyezniük fajtatársaikkal a zsákmány elfogyasztásánál. Habár ma már nem szükséges az efféle gyors étkezés, ez az ősi ösztön sok ma élő ebben is erősen él.

Azonban be kell látni ez a gyors habzsolás nincs jó hatással kedvenceink emésztésére. Nagyobb eséllyel fordulhatnak elő bélrendszeri gondok, haspuffadás, gyomorcsavarodás.

Ezeknek a problémáknak az elkerülése érdekében érdemes otthonra beszerezni a habzsolásgátló tálat. Az edényben lévő akadályoknak köszönhetően észrevehetően lassabban fog fogyasztani házikedvencünk emiatt hamarabb is fog jelentkezni a tele pocak érzése még mielőtt tisztára nyalnák a tálat.

Ezeken a kiváló tulajdonságain felül fejleszti a kutya probléma megoldó képességét, hiszen az evés alatt is folyamatosan azon kell dolgoznia, hogy szerezhetné meg a finom falatokat.  A KONG jutalomfalat harangjai is hasonlóan jó falatozó móka kedvencünknek. Mikor egyedül hagyjuk, tömjük meg a Kongot ínycsiklandó finomságokkal amiket a kutyus kinyalogathat belőle.

Kézzel és mosogatógéppel is tisztítható, nedves és száraztáp kínálására is alkalmas.

Méretei:

  • Szélesség: 20 cm
  • Magasság: 4,5 cm

Színe: Zöld, kék, rózsaszín

Scroll to Top
VÁRJ MÉG! EZ A TIÉD!

10%
KEDVEZMÉNY

Mielőtt elmennél tőlünk, lepd meg a kedvencedet egy kis ajándékkal. Fogadj el egy kedvezményes kupont, amelyet egyszer tudsz beváltani oldalunkon, az akciós termékeken kívül bármire.

A kuponkód:

hellopetpark