Barion Pixel

Riola Design Flamingo prémium bőr póráz

7.990Ft

A Riola Design Flamingo Magyar bőrdíszműves által gondosan készített prémium bőr póráz. A kétrétegű valódi bőr anyagának köszönhetően, igen csak tartós, örök darab. Ezüstözött fém kellékek teszik igazán különlegessé pórázainkat.

Elérhetőség: Készleten


Nem rendeltél még nálunk? Tekintsd meg a Google értékeléseinket!


Cikkszám: RIO-22-L-FL-1-1 Kategóriák: , Címkék: ,
Utánvéttel és biztonságos bankkártyás fizetéssel is

Barion bankkártyás fizetés

Szállítási díjak

GLS. csomagpont és csomagautomata: 1290 Ft

GLS. házhozszállítás: 1790 Ft

Várható kiszállítási nap: 2024. április 26

A Riola Design Flamingo Magyar bőrdíszműves által gondosan készített prémium bőr póráz. A kétrétegű valódi bőr anyagának köszönhetően, igen csak tartós, örök darab. Ezüstözött fém kellékek teszik igazán különlegessé bőr pórázainkat.

Egyediségéről és minőségről biztosíthatunk benneteket. Nem tömeggyártásban készült, néhány darabot gyárttattunk le számotokra, így kicsi az esély rá, hogy összefuttok egy ilyen bőr pórázon lévő kutyussal a kutyafuttatóban.

A Riola bőr póráz tervezése:

A tervezés folyamatát az alábbi pontok határozták meg számunkra:

  • A legfontosabb volt, hogy támogassuk a magyar kisiparosokat, ezért kerestünk olyan bőrdíszművest, aki kellőképp rugalmas az egyedi megrendelések terén és elkészíti számunkra a megálmodott bőr kutyapórázakat.
  • Mindenképpen minőségi árut szeretnénk számotokra kínálni, ezért maradtunk a jól bevált valódi bőr termékeknél.
  • A végső, de nem utolsó nélkülözhetetlen szempont volt szemünk előtt, hogy divatos, dekoratív megjelenésű holmit tudjunk számotokra adni. Ezért a színeket az aktuális trendekhez mérten választottuk ki, és a kellékek terén is törekedtünk a praktikum mellett az ízléses kinézetre.  Oldalunkon többféle színben is megvásárolhatóak a bőr pórázaink.

Mérete: 2 x 120 cm

A kutyapórázhoz tartozó nyakörveket is tekintse meg kínálatunkban, hogy teljesen legyen az összkép.

#VEGYÉLHAZAIT #MAGYARTERMÉK #RIOLA

Scroll to Top
VÁRJ MÉG! EZ A TIÉD!

10%
KEDVEZMÉNY

Mielőtt elmennél tőlünk, lepd meg a kedvencedet egy kis ajándékkal. Fogadj el egy kedvezményes kupont, amelyet egyszer tudsz beváltani oldalunkon, az akciós termékeken kívül bármire.

A kuponkód:

hellopetpark