Biológiailag lebomló ürülékgyűjtő zacskó 120 db

2.290Ft

A biológiailag lebomló ürülékgyűjtő zacskók teljesen környezetbarát anyagokból készültek, és képesek teljes mértékben lebomlani a környzetben. Nagy méretűknek köszönhetően a használatával sem lesz gondunk.

Elérhetőség: Készleten

Cikkszám: BLSPE-120 Kategóriák: ,
Biztonságos bankkártyás fizetéssel is

A biológiailag lebomló ürülékgyűjtő zacskókkal környezetbarát módon takaríthatunk fel a kedvencünk után. Kutyásként nekünk is fontos a környezetvédelem, így az első, hogy mindig összeszedjük kutyusunk után a piszkot. A nejlonzacskók átlagos lebomlási ideje több 100 év is lehet. A lebomló zacskók viszont teljesen környezetbarát anyagokból készültek, és képesek teljes mértékben lebomlani. Nagy méretűknek köszönhetően a használatával sem lesz gondunk.

A csomagban 8 tekercs található, tekercsenként 15 darab zacskó, összesen 120 darab. A zacskók a legtöbb ürülékgyűjtő zacskó tartóba tökéletesen illeszkednek.

Oxo-biodegradábilis zacskó

A zacskók oxo-biodegradábilis (oxidatív módon biológiailag lebomló) (OBP) anyagból készülnek, amely más műanyagokkal, így a bioműanyagokkal ellentétben bárhol lebomlanak a környezetben, és újra is lehet hasznosítani őket.

Továbbá az OBP esetében a lebomlás nem jár azzal, hogy végül műanyagdarabkák maradnak meg. Lebomláskor az anyag teljesen megváltozik, a szénhidrogén-molekulák oxigént tartalmazó molekulákká alakulnak, amelyeket vissza lehet helyezni a környezetbe. A nemzetközi standardok értelmében az OBP használata megköveteli a lebomlás és a biológiai lebomlás bizonyítását.

Előnyei:

  • környezetbarát, oxo-biodegradábilis lebomló anyagból
  • a mérete megfelel a nagyobb kutyáknak is: 22×32 cm
  • tökéletesen passzol a legtöbb ürülékgyűjtő zacskó tartóba
  • lebomló adalékot tartalmaz, így képes gyorsan és teljes mértékben lebomlani
  • szivárgásmentes és vastag anyagból készült, hogy használata közben ne szakadjon ki

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Aktuális akcióink...