Barion Pixel
Riola valódi bőr nyakörv és póráz

Riola -> minőségi, divatos kutyanyakörv és póráz

Nyakörvek

Bőr nyakörveinket 4 féle divatos színben találjátok meg, és minden egyes színt 3 féle méretben, hogy minden kutyusnak megfelelő legyen. Garantáltan büszke leszel a kutyusodra.

Riola bőr nyakörvek
Riola bőr pórázok

Pórázok

Pórázainkat szintén 4 színben tudjátok megvásárolni, amelyek mind 120 cm hosszúak. A csatton kívül egy karikát is elhelyeztünk a pórázra, hogy az ürülékzacskó tartót vagy a jutalomfalat tartót is gond nélkül, hozzá lehessen kapcsolni.

Szettek

Természetesen minden egyes Riola nyakörvet és pórázat szettben is meg lehet vásárolni, hiszen együtt az igazi a harmónia. Minden szett árából lejön 10% az eredeti termékek árához képest.

Riola bőr póráz és nyakörv

Miért válaszd a Riolát?

Valódi minőség

Az olcsó textil vagy műbőr nyakörvekhez és pórázakhoz képest, a Riola valódi festett bőrből készül. Minden darab kézzel készül, gondosan kiválasztott anyagból.

Magyar termék

A Riola termékeit Budapesten készíti egy család, akik 1943 óta foglalkoznak bőrtermékek készítésével, mint bőrmesterek.

Kíváló anyaghasználat

Mindegyik termékünk duplán varrt, emiatt nagyon erős a szakítószilárdsága. A fémkelléketkis egy magyar cégtől származnak, ahol kizárólag ezzel foglalkoznak.

Folyamatos tervezés

Mindig igyeksznünk kikérni a vásárlók véleményét a megvásárolt termékről, és a visszajelzések után próbálunk javítani a termék sajátosságain.

Divatos színek

A gyártás első részében megtervezzük, hogy milyen színeket érdemes gyártatni, és az aktuális trendeknek megfelelően vállasszuk ki az bőrt. Kollekcióinkat folyamatosan változtatni szeretnénk.

Garanciát vállalunk

Ha a termékünk nem nyerte el tetszését, vagy a megvásárláskor valami probléma lenne a termékkel, természetesen azonnal kicseréljük, vagy visszaadjuk az árát.

Stílus, elegancia, minőség, Riola

Kényeztesd a kutyusod még ma!

Scroll to Top
VÁRJ MÉG! EZ A TIÉD!

10%
KEDVEZMÉNY

Mielőtt elmennél tőlünk, lepd meg a kedvencedet egy kis ajándékkal. Fogadj el egy kedvezményes kupont, amelyet egyszer tudsz beváltani oldalunkon, az akciós termékeken kívül bármire.

A kuponkód:

hellopetpark