Pet Friday PetPark

Kedvezményes termékeink:

2021-ben sajnos már vége a Pet Friday-nek. Találkozunk 2022-ben! 🙂

JUTALOMFALAT KUTYÁKNAK

A jutalomfalat a kutyáknak a legjobb eszköz a tanításhoz és a pozitív megerősítéshez. Kiválóan lehet vele ösztönözni kedvencünket, ha fejlesztenéd a tudását, vagy akárcsak megjutalmaznád, egy hosszú fárasztó nap után egy kis finomsággal. Az összes jutalomfalat megtekintése.

JUTALOMFALAT CICÁKNAK

A jutalomfalat a cicáknak a legjobb eszköz a tanításhoz és a pozitív megerősítéshez. Kiválóan lehet vele ösztönözni kedvencünket, ha fejlesztenéd a tudását, vagy akárcsak megjutalmaznád, egy hosszú fárasztó nap után egy kis finomsággal. Az összes jutalomfalat megtekintése.

KUTYAPARFÜM

A kutyaparfüm azonnali friss illatot eredményez kiskedvencünknek, ha nincs idő egy nagyobb fürdetésre. Az összes kutyaparfüm megtekintése.

Samponok

A MyLove egy olasz gyártású, elismert, kozmetikumokkal foglalkozó cég terméke. Különböző szőrtípusra választható. Az összes sampon megtekintése.

Balzsam és sampon

A kutyabalzsam tökéletes választás, ha a kedvencünk szőre szárazabb tapintású, vagy a bőre száraz, esetleg korpásodik. Egy jó balzsamos pakolás csodákra képes kiskedvencünk testével

Játékok

A kutyajáték és a macskajáték a legjobb eszköz a kiskedvencünkkel való kötelék kialakítására. Mind a kisállat, mind az ember számára nagyon fontos a közös játék, hogy a barátság, a bizalom és a szeretet megerősödjön. Az összes játék megtekintése.

Kiegészítők

Fedezd fel a legjobb termékeinket!

PetNews - Feliratkozás a hírlevelünkre

Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy folyamatosan értesülj különböző akciónkról és híreinkről.