Barion Pixel

Otthoni kutyaápolás – Videós bemutató

Akik szeretik a blogunkat, azok már több cikket is olvashattak az otthoni kutyaápolás témakörben. Volt, ahol a fürdetést vettük végig 6 pontban, leírtuk már, hogy hogyan érdemes kitisztítani a kutyus fülét és írtunk egy otthoni kutyaápolás kisokost is.

Mivel nagyon sokat szeretitek ezeket a cikkeket, és a visszajelzések alapján nagy igény van rá, hogy hogyan viseljük gondját a kiskedvencünknek otthon is a kozmetikázáson túl, ezért videó formában is bemutatjuk az alap gondoskodást.

A videókban, Bartakovics Doriszt láhatjátok, a Budai Zseboroszlán kutyakozmetika tulajdonosát, valamint a PetPark egyik alapítóját. A kozmetikában 2013 óta, rengetegféle kutya és cica is megfordult, mindegyikkel másképp kell foglalkozni, másképp kell nyírni, de ami nem változik, hogy minden gazdinak érdemes otthon is gondoznia kedvencét. Tekintsétek meg videóinkat, hogy mi mit és hogyan ajánlunk nektek.

Szemtisztítás:

A videóban használt szemtiszító zselé itt tekinthető meg:

Szemkörnyék tisztító zselé 100ml

Fültisztítás:

A videóban használt fültisztító folyadék itt tekinthető meg:

SH-Ampon fültisztító oldat 100ml kutyáknak, cicáknak

Fésülködés és bontás:

A videóban használt kozmetikai eszközök itt tekinthetőek meg:

PetPark- Kozmetikai eszközök

Karomvágás:

A videóban használt karomvágók itt tekinthetőek meg:

PetPark- Kozmetikai eszközök

Reméljük, így könnyebben tudja mindenki elvégezni az alapvető feladatokat otthon is. A kozmetikai kezelések során a videóban látottak közül, természetesen mindet elvégezzük, de érdemes szabadidőnkben néha a saját kutyusunkkal is végigmenni ezeket a pontokon. Ezáltal a kozmetikusnak is könnyebb dolga lesz, amikor visszük a kutyát egy generálra, de mi is észre fogjuk venni, hogy mennyivel szebb a szőre. A szem és fültisztítás pedig egészségügyi okokból lehet fontos.

Vélemény?

Scroll to Top
VÁRJ MÉG! EZ A TIÉD!

10%
KEDVEZMÉNY

Mielőtt elmennél tőlünk, lepd meg a kedvencedet egy kis ajándékkal. Fogadj el egy kedvezményes kupont, amelyet egyszer tudsz beváltani oldalunkon, az akciós termékeken kívül bármire.

A kuponkód:

hellopetpark