Barion Pixel
Nyári hűsítő kutya termékek
Nyári hűsítő kutya termékek

Nyári ajánlatok

A nagy melegben és forróságban a kedvencünkre is gondolnunk kell, és felkészülni már jó előre.

A kutyáknak is melegük van, könnyebben elfáradnak, hamarabb szomjasak lesznek és természetesen a hő miatti rosszulléteknek is ki vannak téve.

Vannak alapvető intézkedések, amiket mindig meg kell tenni, mert ha nem, az komoly veszélyekkel járhat. 

  • Soha ne hagyjuk a tűző napon az autóba a kutyát. A kocsi belseje iszonyatosan fel tud melegedni, ami akár végzetes is lehet.
  • Mindig legyen nálunk tiszta, hideg víz. Az állatok szervezetének is ugyanúgy szüksége van a friss vízre, mint nekünk. Ha bárhova megyünk és visszük magunkkal, mindig vigyünk vizet is. Soha nem tudhatod, hogy miért nem érsz haza időben, vagy mi akadályoz meg, hogy vízhez juss.
  • Ne hagy őt a tűző napon. Biztosíts neki árnyékos helyet, amikor csak lehetséges.
  • Nézz körbe áruházunkba, ahol olyan szuper hűsítő termékeket találsz, amelyek a melegebb napokon kifejezetten jól jöhetnek. Találsz nálunk hűsítő matracot, mellényt, hordozható itatópalackot és további jó kis eszközöket.

Készüljünk fel a meleg napokra! Legyen boldog a kutyád és te is.

Hűsítő termékek

A hűsítő termékek vásárlása az egyik legjobb módja, hogy csökkentsd a kutya testhőmérsékletét. Használható kirándulásokon, az autóban, de otthon a lakásban vagy a kertben is.

utazós eszközök

Akik szeretnek utazni a kutyájukkal, azoknak hasznosak lehetnek a következő termékeink. Biztonságosabbá és tisztábbá varázsolhatjuk velük az autóban töltött időt.

ItatóPALACKOK

A Riola okos itatópalackot minden gazdinak ajánljuk. A 2 az 1-ben kulaccsal bármikor víztakarékosan megitathatjuk a kutyust, és finom falatokat is vihetünk magunkkal. A vizet, amit nem fogyasztott el, egyszerűen vissza csorgathatjuk későbbre.

Scroll to Top
VÁRJ MÉG! EZ A TIÉD!

10%
KEDVEZMÉNY

Mielőtt elmennél tőlünk, lepd meg a kedvencedet egy kis ajándékkal. Fogadj el egy kedvezményes kupont, amelyet egyszer tudsz beváltani oldalunkon, az akciós termékeken kívül bármire.

A kuponkód:

hellopetpark