Fizetés és szállítás

Fizetési módok:

Közvetlen banki átutalás:

A fizetés történhet banki átutalással. A megrendelés feldolgozását követően elküldjük Önnek az átutaláshoz szükséges adatokat. Miután utalása beérkezett, átadjuk csomagját a futárszolgálatnak kiszállítás céljából. Az átutalálos fizetés esetén a következő adatokat kérjük megadni:

Számlaszám: 12011265-01374337-00100001

Név: Bartakovics Dorisz

Utánvét:

A fizetés történhet közvetlenül a csomag átvételekor, készpénzzel és bankkártyával is. Az utánvétes lehetőséget választhatja, mind a személyes átvételnél, mind a futárszolgálattal történő kiszállításnál is.

PayLike bankkártyás fizetés:

A fizetés történhet Bankkártyás fizetéssel közvetlenül a megrendelés után. A webáruházunk a PayLike fizetési megoldását használja, a bankkártyával történő fizetéshez. Ebben az esetben a fizetés után átadjuk a futárszolgálat részére a küldeményt, amit az Ön által megadott címre kiszállítanak.

Személyes fizetés a kozmetikában:

Amennyiben a személyes átvételt választotta lehetősége van a helyszínen rendezni a számlát, készpénzzel vagy bankkártyával is. Kérjük készpénz esetén, amennyiben lehetséges pontos összeget hozzon magával.

Átvételi módok:

Foxpost házhozszállítás:

  • Amennyiben a termékek raktárunkon vannak, akkor legkésőbb a rendelést követő napon adjuk át termékeit a futárszolgálatnak. Ha a termék a külső raktáron van, akkor 2-3 nap belül tudjuk feladni termékét. 
  • A futárszolgálat a feladástól számított 1-3 munkanapon belül kézbesíti Önöknek a megrendelést.

Ára: 1800 Ft

  • FoxPost csomagautomata:
  • A FoxPost csomagautomata főként bevásárlóközpontokban elérhető, de már egyre több helyen is. Egyszerű, kényelmes, időtakarékos csomagátvételt tesz lehetővé.
  • Amennyiben a termékek raktárunkon vannak, akkor legkésőbb a rendelést követő napon adjuk át termékeit a futárszolgálatnak. Ha a termék a külső raktáron van, akkor 2-3 nap belül tudjuk feladni termékét.
  • A futárszolgálat a feladástól számított 1-3 munkanapon belül kézbesíti Önöknek a megrendelést a kiválasztott csomagautomatába. Erről értesítést fognak kapni.

További információ: http://www.foxpost.hu/csomagatvetel-hogyan/

Ára: 890 Ft

Személyes átvétel:

A megrendelt csomagok átvételére személyesen is van lehetőség, Budapesten, a Zseboroszlán Kutyakozmetikában. Az átvétel itt teljesen ingyenes. Kérjük, mindenképpen egyeztessen Bartakovics Dorisszal a megrendelésben megadott telefonszámon az átvétel előtt, mivel a munkaideje rugalmas. Cím: 1112 Budapest, Csárda utca 10.

Ára: Ingyenes