Barion Pixel

Bemutatkozás

Gazdiktól Gazdiknak

PetPark csapataÜdvözlünk a PetParkon, amelyet azért fejlesztettünk, hogy olyan termékeket tudjunk ajánlani, amiket saját kedvencünk is használ és szeret, hiszen egy gazdinak a legfontosabb a kisállata!

Bartakovics Dorisz vagyok, 2012-től kezdve 10 éven át vezettem a saját vállakozásomat, a Zseboroszlán Kutyakozmetikát Budapesten.  A hosszú évek alatt, sok tanácstalan gazdival találkoztam, akik nem tudták, hogy milyen eszközökkel, kozmetikumokkal tudnák ápolni kedvencüket. Ezért született meg a webáruház terve, ahol ezeket a termékeket megvásárolhatják.

Petyus Ferenc vagyok, 2014 óta foglalkozom informatikával. Kis csapatunkban én végzem a weboldal karbantartását, fejlesztését és ellátom az ügyfélkapcsolati teendőket. Folyamatosan figyelem az igényeket a régi és új termékekre egyaránt, hogy mindig a legjobb palettát tudjuk kínálni.

Benji kutyus vagyok, A tesztelő. Miután gazdáim az utcáról befogadtak sok évvel ezelőtt, nagyon jó sorom lett, és tesztelőként kulcs poziciót töltök be a cég életében. Igérem, hogy csak a legjobb termékeket fogják mancshoz kapni, ami már átment a személyes szűrömön.

Bízunk benne, hogy megfelelő szolgáltatást és termékeket tudunk nyújtani, ami örömet okoz, mind a gazdiknak, mind a kiskedvenceknek. Tekintsd meg a termékeinket és válogass a saját és a kiskedvenced boldogságának az érdekben.

 

Beszéljenek a számok

5 +
Minőségi termék
6000 +
Kozmetikai kezelés
0 %
Állatszeretet

Folyamatosan bővítjük a termékkínálatunkat:

PetPark levél

Mit tudunk nyújtani?

Miben vagyunk erősek?

Csatlakozz Facebook közösségünkhöz még ma!

Ha nem szeretnél lemaradni a legjobb ajánlatokról vagy friss cikkeinkről, akkor kedveld oldalunk a naprakész információkért.

Legújabb értékeléseink

Klementi Orsolya

Hatalmas kínálat, fantasztikus áron. A szállítás gyors, az ügyfélszolgálat előtt pedig le a kalappal! 🙂

Enikő Varga

Andrea G. Kovács

Mindenkinek csak ajánlani tudom, megbízhatóak, rugalmasak, gyorsak, kiváló termékekkel.

Dani Komjáti

Dorisz Bartakovics

Scroll to Top
VÁRJ MÉG! EZ A TIÉD!

10%
KEDVEZMÉNY

Mielőtt elmennél tőlünk, lepd meg a kedvencedet egy kis ajándékkal. Fogadj el egy kedvezményes kupont, amelyet egyszer tudsz beváltani oldalunkon, az akciós termékeken kívül bármire.

A kuponkód:

hellopetpark